Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reckoner

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy szóviccel jelentkezek amiben nem mellesleg egy "szőke nő" is szerepel, de most kivételesen a "szőke apukán" van a hangsúly:Apa és fia elmennek közösen egy boltba vásárolni amikor egy fiatal szőke bombázó melléjük lép!Erre az apa megszólal: -Látod…..
reckoner 2010.02.17 22:06:41
@tom-frusciante: volt ott vmi a padkákkal is, nem?:D
reckoner 2010.02.17 22:11:07
Megint csak egy tudományos jellegű képzavar. Az a gáz benne, hogy az alkotó be kell hogy valja: sose volt jó kémiából. Se matekból.Megoldás: polipropilén ..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
reckoner 2010.01.22 00:21:39
@Koopac: innen származnak az ötletek, vicces :) kb annyi közük van az itteniekhez, hogy mindkettő magyar nyelvű. Ugyanabból a szókészletből nem lehet alapjaiban más viccet csinálni, és nem tanulmányoztuk át a szovicc.blogot hogy mi szerepelt, mi van kilőve, és valahogy nem is éreztük szükségesnek, mert tudjuk hogy saját ötletből származtak. De nem akarok itt vitázni, Peace :)
A hétfő reggeli dupla matekfuck eredménye az alábbi kis szösszenet. Segítségként csak annyi, hogy a geometriával kapcsolatos.Megoldás: OldalélekHülye vagyok, nem értem: old a lélek..
Atyaúristen, ilyen jólfejlett, virtigli nagybácsihumorral rég nem találkoztam, újra 12 éves vagyok, érzem a rántott csirke és a Putyi bácsi szájából előtörő fröccspára szagát, Putyi hamiskásan hátradől, reménykedem, hogy esetleg hátrazuhan a székkel, a márvány mosogató…..