Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ungarsk

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
Ha úgy tartjuk, hogy az afrikaiak mind lusták, próbáljunk futni pár kilométert reggel kilenckor a koranyári hónapokban Szudánban. Vagy csak álljunk ki öt percre a napra.A teakultúra virágzik Szudánban (Kadugli, Dél-Kordofán)Gyönyörű sztereotípiákat lehet felsorakoztatni arról,…..
Ungarsk 2010.05.05 22:14:45
@eloszto: jelentem Norvegiaban még mindig tél van, itt Trondheimben a héten még hó esett :S Nem bánnék egy kis hőmérsékletemelkedést, de az 50 fokot sem kérem ;)
NapiCalgary Függő játszma 2009.05.23 04:36:00
 Miért éppen Calgary? Szegezik nekem a kérdést szinte nap, mint nap itteniek, otthoniak vegyesen. Ezért! és (képzeletben) a Sziklás-hegység felé mutatok. A mi hegylázunk ugyan nem itt, Kanadában kezdődött, de érzem, ha kijövetelem előtt a Gellért-hegy jelentette volna a…..
...esett is az utóbbi napokban vagy fél méter friss hó...
Először én sem akartam elhinni, de... Mit tesz a trondheimi tömegközlekedési vállalat, a Team Trafikk, ha véletlen bedöglik a villamosközlekedés? Nem, nem leszarja az utasokat, nem széttárja a karját, hogy kérem szépen nagy a hideg, nagy a meleg, elavult a géppark, nincs pénz.…..
Hirtelen felindulásból meg is írom a történetet. Úgy tűnik a ház elektromos rendszere nem bírja a két fűtőtest-két főzőlap kombót. Ez csak olyan szempontból probléma, hogy a lakásban minden elektromos, a fűtés is. -20 fokban pedig nem jó fűtés nélkül maradni. Edzés után…..
Északi fény Fotózás 2010.02.17 01:40:00
Már régóta szerettem volna fényképezni, de csak most volt lehetőségem venni egy gépet. Még hónap elején fektettem be egy kezdő tükörreflexesbe, azóta tanulgatom a kezelését, és afényképezés valamint a photoshop alapjait. Nikon D3000-es a váz, egy 18-55-ös objektívvel. Akit…..
Mobilitás Sóhányók 2010.02.02 18:00:00
Páni félelem fogja el a közületek tulajdonosainak egy részét, amikor megérkezik a havazás. Rettegnek az épületük előtti járdán bekövetkezett baleset utáni kártérítéstől. Csak épp nem a kézenfekvő megoldást, a hómunkást alkalmazzák a rendeletben előírt járdatisztítási…..
Északi fény Ügyintézés 2010.01.28 23:14:00
Most, hogy végre van albérletem, és nem hostelben lakok (röpke egy hónap alatt sikerült találnom egyet ami árban és elhelyezkedésben is megfelelő), végre nekiláthatok, hogy itt tartózkodásomat hivatalossá tegyem, azaz benézzek a helyi bevándorlási hivatalba. Lacinak szeptemberben…..
Északi fény Új év-új ország 2010.01.24 15:05:00
Ülök a gépen, gurulunk lassan a kifutópálya felé. Nem először repülök, de a tenyerem izzad kissé, gombóc van a torokban. Nem csak a repülés miatt. Megint megyek, bele az ismeretlenbe. Új év, új ország, új élet. Ebben az évben harmadjára. Miért? Feldübörög a gép motorja, de…..
Északi fény Kezdet... 2010.01.20 23:10:00
Mióta kijöttem Norvégiába, terveztem, hogy indítok egy blogot, de az új munkahely, szállás körüli bonyodalmak miatt csak most tudtam belevágni. Negyed órája láttam életem első északi fényét, szép volt jó volt. Épp mosni indultam, mikor beindult a riadólánc. A szomszéd lány…..