Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gianna :)

1 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
harminc Facebook 2011.02.14 09:21:00
Ja, valaki elmondja nekem, hogy hol voltam/vagyok én kint pontosan a facebookon, ahonnan ti tegnap olyan sokan jöttetek? Köszi :)..
Subba Subba szív iWiW: Nagyikám 2010.04.30 10:00:00
Gyorsan nézegessétek, amíg friss! Bébi GösserTIMI VALAMI NŐ OLDALT AZ ARCODON!Veritek a nyálatokNagyikámFotosop artista KülöndíjHeti MilfFotosop artistaVariációk egy témára, csókkalA kedvenc képemÉlő?SörözökFotosop artista ég és föld közöttLaza..
Klikk a képre, olvasd végig, most tényleg érdemes!..
Gianna :) 2010.04.10 13:54:56
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
Gianna :) 2010.03.28 21:57:17
@Pilgram: jó jó. De hol a szépség róla?
Írd be a Google-be, hogy "That's not sexy", és nyomj a "Jó napom van ma" gombra. ..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Gianna :) 2010.03.01 23:36:25
@pimpalini:
Hát pontosan ez az én problémám. Hogy egyes kérdésekből tabutémát akarnak csinálni a liberalizmus és egymás elfogadásának szent jegyében. Ha pedig egy fórumon kimondod hogy najónajó de lehet hogy talán mégis máshogy volt, akkor rögtön lenáciznak, konzervatívoznak, árpádsávosoznak. Pedig egyszerűen csak nem bírom a birkanyáj-ideológiákat semelyik oldalon. Nem érzem igazságosnak, hogy ne vitázhassak egy kérdésről, mert akkor rögtön rám fogják sütni hogy tömeggyilkos vagyok, és netalán még le is csuknak. (Az a vicc, hogy a világháború alatt is biztosan lecsuktak volna, mert ha akkor éltem volna, tuti elbújtatok pár zsidót/cigányt/meleget a padláson.)
Gianna :) 2010.03.01 23:58:06
@Antifaszok Réme:
Nos igen, és ez itt a probléma, hogy bármiféle "-izmus" mögé bújva nehéz embernek maradni. Ha az újság szerkesztője pl rendes vallásos Ember, hogyhogy nem érezte kegyeletsértőnek ezt a képet összefotosoppolva aktuálpolitikai célokra és az államfő mocskolására FELHASZNÁLNI?
Jesszus, hát nézzétek ezeket az arcokat, valakinek biztosan kedvesek és fontosak voltak valaha, most meg ilyesmihez szolgáltatják a díszletet:(
Gianna :) 2010.03.02 18:26:01
@Lazarka:
Spec. nem szimplán "gyűlölködés"--ről van szó, hanem logikus érvek szólnak amellett, hogy egy adott kérdésről beszélni lehessen, anélkül hogy rögtön az inkvizíció (nem véletlen a hasonlat, tessék csak gondolkodni!) szálljon az ember nyakára, ha kijelenti, hogy a zsidók halála sem fájdalmasabb számára a palesztinok vagy a kommunizmus áldozatainak halálánál.
Annyira egyébként nem öl meg a feszült várakozás izgalma, mert ismerve Sólyom eddigi döntéseit elég "tökös"-nek tartom, hogy egy ilyen abszurd hülyeséget ne írjon alá, és jogászként nagyon jól tudom hogy az államfőnek megvannak az eszközei erre.
És az üzenet ami "átjött":az újság készítői ízléstelenek, kegyeletsértőek, sértik az államfőt is, és pont ezek szítják a gyűlöletet, nem az a pár holokauszttagadó.
Jaaa, most hogy ezt leírtam lehet mondani, hogy gyűlölködő gaz náci vagyok, és én vagyok a felelős akárhányszázezer zsidó haláláért.Mert ugye ez a fő érv a kedves liberális oldalon.Hogyha beszélni fogok egy kérdésről, akkor már rögtön fogom is a puskát, és beterelek pár zsidót a gázkamrába, amit felállítottam a hátsó udvaron.
                      Nem vicc, itt kapható!..
Gianna :) 2010.02.26 18:20:07
@Rosszindulatú Vászka:
ááááá... neeeee :)
ez vagy nagyon szar vagy nagyon jó nemtom de... :)))
Gianna :) 2010.02.26 20:23:38
@Rosszindulatú Vászka:
Ja persze, maga a szöveg az tök obszcén szerintem is, de ahogy nézem, a verslábak/rímek egész rendben vannak. Ezért nagyon szar, de nagyon jó is egyszerre :)
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
Subba Magyarország, 2010 2010.02.08 08:00:00
  Négy hónapos terhes, takonyrészegen ordibáló cigányasszony...
Gianna :) 2010.02.08 17:55:07
@SárgaEminenciás_sargacsik.hu:
némi képzavart tapasztalok a hozzászólásodban: én ugyanis nem hiszem, hogy ezek az elkeseredett radikális cigányok pont a jobbikra szavaznának. Szép lenne, haha :)
Gianna :) 2010.02.08 22:30:46
@El Visco Stello:
Valamit biztos akartak forgatni aznap este, de az asszonyság mindenképpen nyilatkozni akart, ők meg megadták neki a lehetőséget. meg aztán a kellő nyilvánosságot is, minden pro és kontra szöveg/értékítélet nélkül.
a fehérgallérosokról meg csak annyit, hogy azért vélhetően nem ők fognak megkéselni este az utcán egy szál cigiért, nem ők törnek be rendszeresen szegény 80 éves nagyanyám házába, nem ők tartanak komplett városrészeket rettegésben.
nem azt mondom, hogy jobb emberek a fehérgalléros bűnözők, de az én életemben a konkrét és KÖZVETLEN ÉS EGYRE DURVÁBB fenyegetést mégis az ilyen agresszív elemek jelentik, tehát igenis jobban érdekel, hogy eztt a problémát orvosoljuk, mint az, hogy Gyurcsány/Orbán vagy akárki mennyit lop.
Subba Van tüzed? 2010.02.05 15:15:00
Elnézést kérek mindenkitől, de nem bírtam ki...
Gianna :) 2010.02.06 12:36:14
@ergerberger:
"
Ez egy zsidó személy, ha nem tűnt volna fel, te agyhalott buzi.
"
hát azért Jézust per "egy zsidó személy" titulálni, nekem kicsit sok. Elsősorban keresztény vallási jelkép a világon mindenki szemében, nem zsidó személy. Egyébként szerintem pont az a szép a keresztény vallásban, hogy az elfogadásról szól ("boldogok a lelki szegények"), így az ilyen posztok után sem megyünk lebombázni a Subba-főhadiszállást.
Gianna :) 2010.02.06 17:45:19
@lOc (a pasztafáriánus):
Hitler is zsidó volt, nem? Kicsit durva párhuzam, értem én, de akkor ezentúl emlegessük "gaz náci gyilkos" helyett pusztán "zsidó személy"-ként őt is. Ugye érted már, mire utaltam az előző hsz-ban?
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
Gianna :) 2010.02.02 18:54:07
@Sün! balázs:
egyébként nem szeretném ezt a vitát itt most lefolytatni,egyrészt mert ha egyszer majd lesz autód, te se így fogsz vélekedni, másrészt mert a vitát a szlovákoknál (mivel az idézett mondatban róluk volt szó) alkotmánybírók tavaly már lefolytatták. És a szlovák alkotmánybíróság megállapította, hogy az ellenszolgáltatás a parkolási díjért cserébe bizony "semmi". Innentől kezdve a bolt előtt parkolás és hasonlók Szlovákiában "semmi"-nek tekintendők. Kik vagyunk mi, hogy ezen vitatkozzunk? Nálunk Magyarországon nyilván a parkolási díjak forgalomszabályozó szerepét hangsúlyozzák, és nem az érte szükségképpen nyújtandó szolgáltatást, na de azért örülnék, ha legalább ilyen napokon, mint a mai a kedves városom nem szarakodni óhajtana velem. Az előbb írtam egy hosszabb hsz-t is, az eltűnt. talán nem is baj.
Gianna :) 2010.02.03 12:19:02
@záporjózsi:
az elsőben megegyezünk. fizetek, már megszoktam, de tényleg takarítsák le! rettenetes, hogy a 3.-4. napon is ilyen állapotok uralkodnak, és hogy úgy mondjam "ember embernek farkasa", és utcai harcokat kell egy-egy parkolóhelyért folytatni.
a másodikról meg annyi a véleményem, hogy önmagában csak a forgalomszabályozó hatás miatt, azaz szimplán csak mert JÓ, nem vezették volna be, ahogy semmi mást sem ebben az országban. A forgalomszabályozó hatást azért neveztem "bla-bla"-nak, mert igazából mindannyian tudjuk, hogy milyen szép kis POTYAPÉNZ ez a városnak vagy annak aki éppen üzemelteti.
Subba Ki van a képen? Megfejtés 2010.02.02 15:00:00
A rossz bőrben lévő csöves délelőttről nem más, mint a dühkezelésben némi  kihívásokkal küzdő Christian Bale, aki például az Amerikai Pszichóban, a Gépészben vagy a legújabb Batmanben alakított hatalmasat (meg azon a kiszivárgott hangfelvetelen, ahol 4 percig szapul egy…..
Gianna :) 2010.02.02 22:45:23
@Dr. Schwanzkopf Rudolf:
Ha-ha-ha-ha nagggyon komoly :))))
Gianna :) 2010.02.02 22:46:12
@Boldrik:
állítólag a családjával is így kommunikál :(
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
Gianna :) 2010.02.02 19:12:54
@RS:
"lemezkiadók pénze"
haha Magyarországon? az Internet korában?
Megtetszik, letöltik, annyi :)
Karácsonyra talán megveszik a Márió a harmonikást a nagyinak Cd-n :) Azért az durva lenne ha egész nap a Márió szólna :)))
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
Gianna :) 2010.02.01 18:47:40
@Vadernagyúr:
én mindenesetre inkább örülnék, ha a gyerekeim Fábry-féle példaképeket választanának, semmint holmi Kiszel Tündéket,Playboy macákat, VV senkiket. Mert sajnos a mai média őket sokkal jobban nyomatja, mint Fábryt. És azért még egy kislány sem lett anorexiás/depressziós/öngyilkos, mert nem tudott bunkó paraszt lenni. Nem,viszont minden kislány ostobenkó kurvává, minden kisfiú BMW-s kigyúrt gazdag állattá szeretne válni.
Szvsz betiltanám a Fókuszt, a Viva Tv-t, az összes bulvár újságot stb. Fábry ezekhez képest a bunkóság felszíne alatt egy művelt, sokat tapasztalt ember. Sokat lehet tanulni tőle.

@tibike3: szerintem Fábry már eléggé felért a csúcsra, nem hiszem hogy van neki mit várni a politikától, vagy O.Viktortól.Nyalni bárkinek bármiért? Mégis miért tenné? De neki is joga van a véleményéhez, ahogy neked is nekem is, meg a heti hetes stábjának is(mert azért ők is elég nyíltan felvállalják a talpnyalást)
Szokásos krimihétfője (NCIS - 21:20, Gyilkos számok - 22:20, Kölönleges ügyosztály - 23:20) mellé egy Silent Hill című thrillert ajánl a Tv2 ma estére (01:40), gyógyíthatatlan kislány kerül egy furcsa lakosokkal teli városba, nahát. A film eredetije tán egy videójáték volt, de…..
Subba Cicaharc: Egy kis halivúd 2010.01.25 14:38:00
Nem értjük, ha már gyarmatosítani sem sikerült, miért nagyzolunk hollywood-i tudósítóval?Návai Anikó, és Láng Zsuzsa története, érdemes!  ..
Gianna :) 2010.01.27 00:25:10
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=67346

ez meg a másik csaj lehet. ez is népszabadságos..
Gianna :) 2010.01.27 23:17:35
@subsubsub: @narmer:
cicaharc a Subbán? :))))
azért ahhoz képest, hogy subsub nem ismer (állítólag )személyesen senkit a szereplők közül, eléggé kiakadt a narmerre, aki elvileg szintén senkit sem. haha. Személyes érintettséget gyanítok mindkét félnél. Vagy simán csak egymást nem bírjátok:)
Folyt köv???
Gianna :) 2010.01.28 00:10:19
@getva:
haha, mondjuk annyival pontosítanám hogy nem kimondott "cicaharc" lesz, mert a cicaharchoz szükségeltetnek "cicák". Itt nyanyák kaptak hajba azon, hogy az egyik nem vitte el a másikat bulizni :) Aztán önjelölt ügyvédeik akadtak, akik a subbán osztják egymást :))))
Subba Subba szív iWiW: Zuzu 2010.01.22 10:01:00
Tudjuk, hogy megvan a VIP jegyünk a pokolba emiatt, de értetek bármit! Wálogatás!   Szerintem is szuper let a kép tejesen maga biztos nak tüsz és jol kiegyen sulyozotnak Barbieka Volt pasimmal nyaraláson, csak a kalap miatt Zuzu Fotosop artista Ingyen dugható csajok Fotosop…..
Helló Internet, üdv a Közösségnek!Ha valaki olvassa, és tud erre értelmes választ adni, kíváncsi lennék rá. Persze bármikor jöhet egy nagy megvilágosodásom, de addig is álljon itt a nagy kérdés:Az alaptétel, amit le kívánok szögezni, határozottan nem vagyok rasszista,…..
Subba Így néz ki egy reklamáció 2010.01.21 09:00:00
Nincs adat arról, hogy melyik szolgáltatóhoz csúszott be az alábbi reklamáló levél és az is lehet, hogy kam az egész, de valami hibátlan stílusban írták. Tegyük meg Magyarország hivatalos panaszbejelentő levélformájának!  "A 2009.11.12-én tett internet…..