Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zseniálisteknőc

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hülyeség- és pecholimpia győztese romlást hozott egy élelmes fotósra. Nemrég az egész világ, így a Hütte olvasói is, megismerhették azt a feltehetőleg amerikai férfit, aki Vailben, egy coloradói luxus síterepen úgy esett ki a liftből induláskor, hogy nemcsak az egyik lába…..
zseniálisteknőc 2009.01.13 10:34:22
Az USÁból gyorsabban megérkeznek a csomagok, mint Szombathelyről Budapestre.  Mit tehet azért az egyszerű ember, hogy december elején feladott csomagja még karácsony előtt megérkezzen a címzetthez? Semmit. És mit érdemel ezért a posta?  Ma egy hete, hogy feladták a…..
zseniálisteknőc 2007.12.21 20:33:03
hagymácska jol erti.
Freya, mielott bennfentes informacioid birtokaban komolyan beleelned magad az elkepzelesbe, hogy a magyar posta nem allami ceg javaslom tekintsd meg az allabbi oldalt, kulonos tekintettel a "II. nyilvanos cegadatok" cim alatt talalhato "reszvenyes(ek) adatai" reszre:

www.posta.hu/object.37d0972a-0f84-4705-8b58-8d4b226f439b.ivy

zanzasitom: a posta tizenhárommilliárd-négyszáznyolcvanhárommillió-huszonhétezer egész nulla Ft erteku torzstokejebol tizenhárommilliárd-négyszáznyolcvanhárommillió-huszonhétezer egész nulla Ft erteku nevre szolo reszveny (1 db) tulajdonosa az APV Rt. "A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: közvetlen"