Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcxbalage

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a 3D uralmának, megdőltek a vulgárfizikai összefüggések, ezentúl 45 literes tankba is lehet 50 litert tankolni, csak le kell menni hozzá Hajdúszoboszlóra. Bálint mindezt megírta az OMV-nek, de még csak nem is válaszoltak neki. Remélem e pillantban már bánják nagyon. Levél…..
A Volánbusz sajátosan kerüli el a gazdasági világválságot, ahogy Róbert barátnője tapasztalta. A Népstadionnál kapott egy jegyet egy nemlétező járatra, amit aztán a pénztáros nem volt hajlandó visszacserélni, sőt, és a pénzt sem adta vissza: Felháborító, ami most történt…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
tcxbalage 2008.08.28 00:50:31
Én 3 évig tankoltam ennél a kútnál, amíg el nem költöztem Pestről, sosem volt gondom, de ez nem jelenti azt, hogy nem b@sztak át, azt viszont tapasztalatból mondom (mivel használtam Fábiát), hogy a gépkönyv adata nem mérvadó, mivel valóban úgymond "túl lehet tankolni" a Fábiát, kb. még 5-6 litert bele lehet passzírozni, miután lekattan a pisztoly először. Szóval több mint 50 liter belemegy, de 60 semmiképpen.
A Homár legutóbbi szorult helyzetében a trolin próbált jegyet venni (hiszen lehet), ezzel percekig tartó döbbent keresegékésre ítélve a sofőrt és a többi utast. A Volánbuszon bérletet is lehet vásárolni, de ott a sofőrök egyszerűen oldják meg a keresgélés és a…..
Ahelyett, hogy megírta volna teszkókönyvszerűen, a cég egykori főellenőre, O. Tibor a Blikknek lenyilatkozta, hogy a kirótt napi pótdíjazások fele csaláson alapul:Ha kell, úgy fotózunk, hogy ne látszódjon az érvényes jegy, de gyakran manipulálják a kézi számítógépeket is.…..
A múlt hét legjobb körlevele szerint a bankoknak sem lehet könnyű. Vajon hány hendikeppes ügyfélnek vannak nehézségei az írással/olvasással/szövegértéssel naponta? Oszi egy váratlan ízfokozót fedezett fel pudingozás közben. A Homár mindig is sejtette, hogy vannak még…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
A megrögzött fogyasztó egy kerekítős vita hatására (amiről nem gondolnánk, hogy kizárólag a lenti üzletláncban fordulhat elő) utánajárt a kérdésnek és a megfejtést elküldte a Homárnak, hogy mind képben legyünk. Fura esetnek voltam tanúja a minap a Himfy utcában található…..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
Vőfély Sanyit meglegyintette a sikertelenség szele, ugyanis a mátészalkai Tescóban Thomson CD-játszót vett. Amikor elromlott, annak rendje és módja szerint ki is derült, hogy a Thomson időközben kivonult Magyarországról a sztori ekkor nem várt kanyart vett. Napsugaras részletek…..
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Csaba találta a fent látható feladványt, a helyes megfejtőknek nem kell büntetést fizetniük gyorshajtásért: A közlekedési nulltolerancia jegyében a 300.000 Ft-os kérdés az alábbi. Mennyivel közlekedhetek a képen látható úton a gépkocsimmal? Játékos kedvűek telefonos…..
Az EQnet megpróbálta megtréfálni Imrét, aki azonban szemfülesen előbb elolvasta az új szerződést, mielőtt aláírta volna az újabb egy év hűségnyilatkozatot:A minap felhívott internetszolgáltatómtól egy kedves úriember, aki közölte, hogy technikai okok miatt meg kell…..
tcxbalage 2008.04.17 16:13:39
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
Újabb hepiendet könyvelhet el a Homár. Inti panaszára szimpatikus választ kapott a Praktikertől, amit hajtás után önök is olvashatnak:Úgy érzem kötelességem pontot tenni a Praktikeres leütős ügy végére hogy ne csak a negatív oldalát írjam meg a dolgoknak. A…..
A tegnapi hondás sztorira szolgál egy lehetséges magyarázattal ZePY, ami nem fog tetszeni naiv ügyfélnek:Nem fényezési hiba! Ugyan nem Honda tulaj vagyok (négykarikás német márka), de az én autómon PONTOSAN ugyanilyen foltok vannak, és sajnos az okát is tudom. Szerencsétlenségemre…..
Ugyan tegnap volt a sok autós sztori, ma is lesz egy, mert befutott végre egy Budapesten kívüli parkolási anomália. A módszer ugyan lehet ismerős, de a helyszín ezúttal Gyöngyös: Sajnos úgy tűnik, a vidéki városok továbbképzésre járnak a fővárosi parkolási társaságokhoz,…..
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
Igazi horror: olvasónk nagyszülei hangsúlyozottan nem rendeltek meg egy szolgáltatást a telefoncégtől, erre nem elég, hogy elkezdték kapni a számlákat, de egy idő múlva behajtó cégnél landolt az ügy, jóllehet a Tele2 is elismeri, hogy ez jogtalan lépés volt. A bizarr cég azt…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..