Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.hajtűkanyar

415 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ma is a leveleimet nézemholnap is a leveleimet nézemtegnap is a levelimet nézemés mindig nézni is fogom..
alkesztisz 7.39. 2008.11.13 07:39:00
nincs kedvem dolgozni, fáradt vagyok és nincs étvágyam, a tegnap gyomorfájás múlik ugyan, de nem vagyok valami fitt, nyomni kellene talán a vitaminokat, avagy rendezni a munkahelyi sorok között megbúvó és egyre markánsabb konfliktusokat... tegnap már L. is odajutott ebben, ahová én,…..
alkesztisz mi is kéne még...? 2008.11.11 15:53:00
mert bizonyára maximalista vagyok, de egyre jobban ég a talpam alatt a talaj, itt melóhelyen... vagy csak mert már így is túl sokat tököltem és végre tudatosabb vagyok...nem akarok és nem is fogok olyan kompetencia harcokba belemenni, ami részben baromi kisstíllű és ezzel együtt…..
alkesztisz kis helyzetgyakorlat 2008.11.08 11:41:31
elég béndzsa szitu, szakmai pályázatot szorongatsz mancsodban, egyre tétovábban, mint mondjuk középvezető, a nyerhető della és a befektetett munka aránya kivételesen meglehetősen jónak ígérkezik, fejben megvan, azért egyeztetni kellene, bár már eldöntötted és eldöntötték,…..
 szal racionalizálom a lakásomban felhalmazott cuccokat, göncöket, papírokat, miegymást, hát nem könnyű, a motivációt bedobom találós kérdésnek :-)))) , ha még olvassa valaki ezt a blogot...nah de komolyan, nagyon boldog vagyok, és bátor is, vagy csak vakmerő...…..
alkesztisz csippcsuppokmáról 2008.10.20 17:42:00
holnap van tomiszülinapja, tökre kreatív voltam ajándék ügyben, persze nem megy simán, annyira nem, hogy már egész konspirációt építettem köré, és ma majdnem egész munkaidőben ezzel foglalkoztam, ám még így sem biztos, hogy meglesz holnapra, ráadásul mert reggel nálam ébred,…..
 a munkámmal kapcsolatban nagyon ambivalens vagyok... a kollégáim hivatástudata, lelkesedése és embersége meghat... én viszont egyre markánsabban érzem, hogy mennem kell... nem áltatom magam, én alapvetően intellektuális közegben érzem jól magam, és nem tudom, és egyre…..
bősz boszi ma: lent. 2008.09.23 23:15:00
folytatódik tovább. mostanában újrakezdtem az esti pityergéseket. nem tudom, mikor érek mindennek a végére, a kurvaéletbemár.mindenki mondja, ne legyek türelmetlen, és igazuk is van.ma láttam egy színdarabot, benne egy jelenettel, amikor egy sokat megélt pár épp készül kilépni a…..
alkesztisz szept.15. 2008.09.15 23:09:33
csak címszavak, nincs türelmem mostanában a géphez, levelekben is restanciáim (M! Holnap bentről ígérem... ) ma este Tomi elvitt masszőrhöz, azaz elmentünk mindketten... isteni volt, és egyáltalán nem feszengtem... persze fiatal, helyes pasi gyúrt végig, szerelmem pedig…..
(csak így, szerényen, ugye. :-) de télleg jól estek a lelkemnek, szóval, elégedett vagyok. az ilyenekért vagyok én tanár havi százezerért (se).szeretem, ha egy osztállyal egy hullámhosszra kerülünk, érzem, milyen állapotban vannak, és annak megfelelően alakítom az…..
alkesztisz tyűű... 2008.09.12 17:31:40
nagyon szeretlek... (azaz tyű, nagyon szeretlek) mondtam este, telemosolyogva, sőt telenevetve a sötét szobát, azt hiszem tényleg alig fokozható boldogságban... annak előtte az oroszlános híd (nem nevezem nevén, hátha rákeres, és idetalál, így kénytelen vagyok kerülni a…..
nem involválódom bele a munkába, soha még ez nem sikerült, igaz, soha nem is törekedtem rá, így viszont van egy bazi nagy vákuum, melyet néha mintha kitöltene a mindenmás, néha meg mégsem... most pont nem tudom...dö tegnap meghatott... írt egy sms-t, hogy a tévében épp az egyik…..
alkesztisz CSAK címSZAVAK 2008.09.02 22:12:00
nemtom miért nem írok, pedig fejben szinte naponta blogolok, mindig van valami... talán mert félek, hogy elolvassa, pedig soha nem csengett még össze ennyire, amit gondolok és amit ki -és elmondok...a munka van, kezd működni, bár még mindig kínoz, hogy ez igazán csak a b verzió, b…..
bősz boszi önbizalom-túltengés 2008.08.28 17:01:00
hú, most lécci ne ábránduljatok ki belőlem teljesen.ma nagyon jól éreztem magam, egész nap, és jöttem hazafelé a busszal, egyetlen ülőhely volt, egy srác mellett. odamentem és bekéredzkedtem a belső ülésre. mikor felnézett, látszott, hogy összekapja magát, és beengedett.…..
mielőtt a napi kesergő: a k3as teljesítménye, Ludasi és Angyal férfi könnyekbe fullt nyilatkozata, a ma délelőtti döntő.... utána az első interjúk, Kiss Gergely, ahogy Kulcsár Anitára és Kolóra emlékezik... ad valamit, nem csak az érem másik oldalát, hanem falatnyi reményt…..
bősz boszi baba-vágy -énblog 45. 2008.08.21 22:06:00
jaj, istenem, egy csomó velem-korú ismerős lány körülöttem babát vár.... úgy szeretnék egyszer én is anya lenni...persze, bizonyára rengeteg önfeláldozással jár, de ebből is (ahogy a tanításból) tudnék magamnak önismereti-spirituális utat csinálni...szóval, úgy érzem,…..
mielőtt hossza rinyába kezdenék, megemlítek, mondjuk pusztán felcimkézve néhány csoda dolgot/napot az elmúlt hetekből, amik kimaradtak a blogból...kb. két hete szerda: Szegeden, Veleszombat: Sziget, Holdfogyatkozás, Velehétfő múlt héten: -1 nap Magyar Dal Napja, Velekét hete…..
alkesztisz szerda-csüti-péntek 2008.08.15 21:50:44
szerda:itt vagyok, némi nosztalgia vodka-narancs társaságában, Marvin Gaye-t hallgatva, talán volt értelme megnyitni az új posztot, baj alig, ha ez a kínkeserves állástéma rendeződne, akkor tényleg azt mondanám, ilyen nincs is... de ez az állástéma kicsinál, szerintem látens…..
hát valahogy így András :-)), köszönömnagy magvas életigazságok újfent nem lesznek, de leírom a tegnapi napom, ill. a hétvégém, hogy hűvősebb és szigorúbb napokon legyen mit olvasgatnom...hétvégén otthon szokatlan béke, mondjuk sokat segítettem, és anyám mindösszesen csak…..
... ettől a szerelemtől semmit sem látok... (naná, hogy PUF) és gyakorlatilag már nincs is mérhető IQ-m, és egyáltalán... minden pillanatban arra vágyom, hogy a bőréhez az orrom, imádom az illatát, imádom nézni az arcát szeretkezés közben, ami egyébként abbahagyhatatlanul jó,…..
imádom a Régimódi történet 6. részét, nem sikerült olyan nagyon ütösre a tévéjáték, a klasszikus felvetés lép életbe, miszerint könyvben sokkal jobb, de a hatodik részben szépen filmrevitt kulcsjelenetek sora, fotelbe szögezős, kicsit megkönnyezős, nem túljátszott, de…..
írok mégis, bár kerül mostanság az elemző hangulat... így megy ez... valahol talán Janikovszky Éva írt erről, hogy az ember a boldogságot egyszerűen megéli, ha nem boldog, akkor pedig analizál, magyarázatokat keres, elméleteket gyárt...pedig volt annyi élmény közben, pl.…..
alkesztisz péntek 2008.07.18 10:06:33
voltam otthon, szokásos balhé, ámde életemben először éreztem azt, hogy valóban nah ezt már nem, hiába a szüleim, ezt még tőlük sem, megalázó és iszonyat módon rombolja a személyiségem, más kérdés, hogy nagyon ellene nem tudok mást tenni, mint az időjárásra és a…..
alkesztisz szerda 2008.07.16 13:31:39
még mindig a tegnapi tragédia hatása alatt... felejthetetlenül szomorú pillanatok a tegnap Este-ben, ahogy Baló és Baráth Etele keresik a szavakat, férfikönnyekkel... épp tegnap éjjel küldtem át a keresztfiam két héttel ezelőtti versenyéről (evezés) készült fotókat a…..
alkesztisz várás 2008.07.15 20:07:15
hullámokban tör rám, annyira hiányzik Tomi... most kezdődik az ötödik nap nélküle... és valamivel kevesebb, mint 12 nap még hátra van... mostanra csillapul a tegnap reggel óta tartó migrénem, borzasztó a hír, Kolonics haláláról, mindenképpen, de mert a vizisportokat különösen…..