Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xwoman

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(fandom: Harry Potter) Ez a sztori az első Shiconc kihívásra született, az utolsó pillanatokban – de lám, az ilyen spontán ötletekből is születhet kiváló történet. Luna Lovegood megnyer egy álomutazást a paradicsomi La Tomatina szigetére, ahová magával viheti a szíve…..
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Ajándékozott: XwomanKorhatár: nincsFigyelmeztetések: OOC Draco és Harry. Kicsit eltértem az ötlettől, nincsenek félreértésekre épülő vicces jelenetek, de azért remélem, így is tetszeni fog. Leírás: 1. Dumbledore ajándékozást szervez a Roxfort lakóinak körében, Harry és…..
Xwoman 2010.01.21 14:34:04
@Rejtélyes alkotó: Jaj, dehogy kell bocsánatot kérned Pitonért! A könyvben is a kedvenc jeleneteim azok, amikor mérgelődik. :) És ahogy a második rajzkérésemből is láthattad, én is ilyen zsíroshajú csúnyabácsinak képzelem, szóval semmi kifogásom nem lehet az általad megformált Piton ellen. :) És nem éreztem sablonosnak sem, bár lehet, hogy én nem olvastam mostanában elég fanficet, de találkoztam túl sok ehhez hasonlóval. Szóval tényleg nincs miért bocsánatot kérned, nagyon szép ajándékot alkottál!
Ajándékozott: Xwoman Korhatár: nincs Figyelmeztetés: nincs Kívánság: Egy szép hermionés rajzot kérnék, de ha lehet, ne a filmes Hermionéról mintázd.   Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három ajándékot teszünk…..