Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minimarkoló

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kim Kardashian karácsony közeledtével piacra dobta saját illatát. Hmmm... vajon sokan vannak, akik szeretnének "Kim-szagúak" lenni, miközben körbetáncolják a karácsonyfát? Nem hinném. Vagyis remélem, nem :) És íme, a reklámfotó:…..
minimarkoló 2010.11.27 13:47:10
2007-ből valók a fotók, melyeken Kate Moss és azóta már ex-pasija, Pete Doherty még együtt láthatóak. Hangulatos képek a Dased & Confused magazinból, melyket Venetia Scott-nak köszönhetünk. Nem ez az egyetlen editorial ám a párról, korábban például itt szerepeltek egyazon…..
minimarkoló 2010.08.28 13:11:28
A brit GQ magazin szeptemberi számának címlapján látható ezúttal  a "Mad Men" (Reklámőrültek) című sorozat bögyös, vörös sztárja, Christina Hendricks. A készítők nem erőltették meg magukat a fotózás során, ráfókuszáltak a cicikre, aztán lesz, ami lesz.…..
Lady Gaga a hétvégén Chicago-ban, a Lollapalooza elnevezésű fesztiválon adott koncertet. A polgárpukkasztó (vagy annak szánt) külsőt már megszoktuk Gaga-tól, most sincs ez másként... de ez nagyon-nagyon... khmm... borzasztó. Remélem legközelebb felvesz egy melltartót, mert ezeket…..
Provokatív és egyben borzasztó lehangoló fotósorozatot közölt le a Vogue Italia auguszusi számában.A képeket Steven Meisel készítette - feltehetőleg a Mexikói Öbölben történt olajkatasztrófa inspirálta.A modell Kristen McMenamy.Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem az ilyen…..
A Vogue Paris 2008-as áprilisi számából való a kép, melyen Sasha Pivovarova cigizget... ..
minimarkoló 2010.08.04 19:01:36
Óóh, még sosem láttam ennyire szépnek Freja Beha Erichsen-t! Bár eddig is nagyon kedveltem, de ezúttal látok valami kislányosat is az arcában - kár, hogy (szokása szerint) duzzog. A fotósorozat ütött-kopott hatást kelt, egy piszok rossz kedvű, unatkozó fiatal párral. Ha…..
Hát ez nagyon ijesztő és ízléstelen és csúnya és fényes és nagyon flitteres ésésés... Soha, senkin, semmilyen alkalomból. Alice + Olivia ára: 180 € (kb. 52.000 Ft) ..
Nem megszokott, hogy divatmodellek tűnjenek fel a Playboy lapjain - persze ez könnyen meg is magyarázható: a Playboy olvasóközönsége feltehetőleg nem kíváncsi kisfiús alakú, csontváz lányokra, sokkal jobban kedvelik a hús-vér (-szilikon) nőket. Lara Stone azonban mégis…..
Mariah Carey legújabb parfümjei július elseje óta kaphatóak egyes amerikai áruházakban. A "Lollipop Bling" elnevezésű kollekcióban három különböző illat kapható, melyek a "Ribbon", "Honey" és "Mine Again" fantázia neveket kapták. A…..
Szuper fotósorozat Jessica Stam-mel, egyenesen Sevilla-ból. A képek- amelyeket Alexi Lubomirski készített - az amerikai Harper's Bazaar augusztusi számában jelentek meg. A spanyolos ruhák Clare Richardson stylist munkáját dícsérik. ..
minimarkoló 2010.07.18 11:34:49
A napokban börtönbe vonuló Lindsay Lohan látható a német GQ magazin augusztusi számának címlapján. A GQ oldalain látható képsor, illetve a fotózáson készült rövidke videó is jó színben tünteti fel LiLo-t, egészen összeszedettnek tűnik - egy helyes lány benyomását…..
minimarkoló 2010.07.17 12:38:55
@Scala: az,hogy alacsony meg hízékony az talán nem az ő hibája...
Vogue Germany - Abbey Lee Kershaw  Vogue Paris - Freja Beha Erichsen  Vogue UK - Freja Beha Erichsen   Vogue US - Gwyneth Paltrow  Vogue China - Karlie Kloss Vogue Australia - Cameron Diaz Vogue Russia - Laetitia Casta..
minimarkoló 2010.07.17 11:02:44
  Palvin Barbara ezúttal a W magazin augusztusi számában látható Ashley Smith és Lindsey Wixson társaságában. A fotókat Alasdair McLellan készítette "Sweet & Vicious" címmel.Gyönyörű ez a magyar lány! ..
A Kenzo őszi/téli kollekcióját Sasha Pivovarova és Lily Donaldson fogja népszerűsíteni Mario Sorrenti képein. A divatfotók lendületesek, színesek, napfényesek. ..
minimarkoló 2010.07.14 11:41:22
@cikkcakk: pontosan. a képek nagyon szépek, a ruhák nem.
A Miu Miu őszi/téli kollekcióját 4 szőke, falfehérre meszelt, rikító szemhéjpúderrel  kifestett modell népszerűsíti: Lindsey Wixson, Siri Tollerod, Ginta Lapina és Daphne Groenveld. Nem túl fantáziadúsak a képek, maximum annyit kellett gondolkodni rajta, hogy éppen…..
A V magazin hamarosan megjelenő száma 5 címlappal kedveskedik olvasóinak. Az öt címlapon öt modell - Mihalik Enikő, Lily Donaldson, Natasha Poly, Adriana Lima, Isabeli Fontana - látható igencsak lenge öltözetben, a lényeget azonban a "V" éppen kitakarja. Aki azonban megvásárolja a…..
minimarkoló 2010.07.09 09:52:27
@Scala: nekem is pont ez jutott eszembe, egyszerűen közönséges. az arcuk hiába van ps-elve, kiéltnek tűnik...
Gyönyörű... ..
minimarkoló 2010.07.08 21:10:30
Egy Alexander Wang által tervezett csizmát szeretnék a mai napon citromdíjjal kitüntetni. A két főbűn (vagyis az okok): a szőr, ami miatt úgy fest, mintha haja nőtt volna;felvéve túl bumszli. 2+1. az ára: 1.030 € (kb. 294.000 Ft). ..
A Pepe Jeans őszi/téli kollekciójának népszerűsítéséhez egy nagyon hangulatos fotósorozatot készítettek Alexa Chung-gal, Jon Kortajarena-val és Gaspard Menier-rel. ..
Strange's fashion & gossip Gisele 2010.07.06 10:40:00
Remek kis fotósorozat Gisele Bündchenről - több fotón is mintha Brigitte Bardot-ra emlékeztetne...magazin: Muse, 2010 nyár;fotós: Nino Muñoz  ..
Ahogy azt már a minap említettem (itt), az őszi/téli időszakban Freja Beha Erichsen lesz a Maxmara arca. A fotós Mario Sorrenti volt.Íme a teljes kampány: ..
minimarkoló 2010.06.29 22:43:02
@katarocks: igen, mert eltakarja a bokát, amitől a láb vastagabbnak és rövidebbnek látszik, meg amúgyis nagyon hülye helyen vágja el a lábat optikailag... és hogy, hogy barnul le a láb egy ilyenben? vicces lehet... :D
Madonna a Macy's áruház-lánc számára tervez egy ruhakollekciót "Material Girl" fantázianévvel - a tervezési folyamatban állítólag a lánya, Lourdes is közreműködik. A megcélzott korosztály a 13 és 25 év közötti lányok, az árakat is az ő pénztárcájukhoz szabták:…..
Jessica Alba-ról a Genlux magazin nyári számában (melynek címlaplánya is egyben) közölnek le egy sorozatot, melyben kislányosan öltöztették fel és egy babával "játszadozik"...
minimarkoló 2010.06.28 12:35:50