Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blake11

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chelsea kapusa, Petr Čech elmondása szerint csapatának mindent meg kell tennie annak érdekében, ha le szeretné győzni a Juventus csapatát ma este. A BL címvédőjének ez lesz az első nemzetközi kupameccse, mióta legyőzték a Bayern München csapatát a Bajnokok Ligája…..
Fogadjátok örömmel legújabb "vendégblogger" témájú posztunkat, akinek a szerzője nem más, mint Puzsér Róbert. Róla szinte az egész ország tudja, hogy "zebra", emellett határozott véleménye van a dolgokról. Ez a két jellemző pedig elég volt nekünk, hogy megkeressük és…..
Az utolsó edzés megtekintése után a Juventus kijelölte keretét a ma délutáni, Udinese elleni mérkőzésre. Jó hír, hogy Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Martín Cáceres és Sebastian Giovinco is felépült sérüléséből, így mindannyian ott lehetnek a keretben. Buffon és…..
Juventus FC blog Bendtner orvosin 2012.08.31 10:07:26
Niklas Bendtner veszélyesen közel a Juventushoz. Mondhatni Torinót már be is vette, mivel a juventus.com szerint is feltűnt ma reggel a Fornaca di Sessant klinikán, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon. Ezután az Insituto di Medicina dello Sport felé veszi az irányt és ha ott is…..
Ma este a Juventus számára is elkezdődik a Serie A 2012/13-as kiírása, és az első ellenfél ezúttal is a Parma lesz, akárcsak tavaly. A Bianconeri az utolsó edzést követően tette közzé a mérkőzésre készülő 22 fős keretet. Jó hír, hogy Andrea Pirlo és Giorgio Chiellini is…..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Elvileg nem akartam kitenni hírnek, de mivel egy csomóan elküldték nekem, gondoltam csak érdekli az embereket. Válaszolt rajongói kérdésekre, amikor valaki kitért a jó öreg kamionos baromságraAside from E.T., what other review requests are popular?  There’s Big Rigs, but that…..