Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ateesat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle A legjobb parfümök 2011.05.09 13:23:15
A napokban rendezték meg Franciaországban a Grand Prix du Parfum díjátadó gálát, melyen a legjobb parfümöket díjazták a hozzáértő szakértők (Fragrance Foundation of France).Férfi kategóriában az alábbi díjazottak születettek:A legjobb férfi parfüm: Chanel: Bleu De ChanelA…..
Erősen gondolkodtam, hogy a napi csúfságok közé kéne száműzni ezt a cipőt, de aztán úgy voltam vele, hogy döntsetek Ti. A Marc Jacobs Patent Leather Brogues nevű cipő kaphat-e egy esélyt? Vajon lesz közületek valaki, akinek tetszik? (képek: design scene)..
HeStyle Bang! 2010.05.21 15:25:00
Marc Jacobs július 30-án dobja piacra legújabb férfi parfümét, mely a Bang nevet viseli.A divattervező első ízben szerepel saját illatának kampányfotóján, finoman szólva is hiányos öltözetben. A fotót Juergen Teller készítette. Kíváncsian várom az új parfümöt, az eddigi…..
A mai YourLook rovat igazán különlegesnek és rendhagyónak ígérkezik! Nagyon ritka ugyanis, hogy olyan képeket küldtök be, melyen arcotok is szerepel, illetve saját magatokon fényképezitek le a bemutatni kívánt ruhát. Csaba nevű olvasónk most ilyen módon mutatja be kedvenc…..
HeStyle Bicikligumi-öv 2010.02.22 14:00:00
30 dollárért juthatunk hozzá ehhez az újrahasznosított bicikligumihoz, amit övként kínálnak. Béna vagy nem? (likecool)..
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..
Örömmel vettük észre, hogy sokak figyelmét felkeltette a YourLook rovatunk, szép számban kapjuk a fotókat, amiket ezúton is köszönünk. Ezúttal Gleb nevű olvasónk leveléből idézünk: "Íme az én kedvenc ruhadarabom, egy Marc by Marc Jacobs kardigán. Moszkvában vettem a…..