Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karon

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben vadabbnál vadabb ötletekkel próbálják meg rávenni az embereket a takarékosabb vízfelhasználásra. Azt hittem, ebben a témában mindenre fel vagyok készülve, de amikor megláttam a híres-neves brazil Nazca Saatchi ügynökség legújabb reklámját, bizony elkerekedett…..
Póker Pofon a szarnak 2009.05.11 05:20:00
Legalize.hu 2009 Majdnem egy hete volt hír, hogy hamarosan az Országgyűlés elé kerül a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény módosításáról szóló javaslat (pdf, html), ami ugyan jópár év késéssel, de végre reagálni kíván a pókerre, mint létező…..
A Mashable ajánlgatja a Specklyt, mely a torrentezők valóra vált álma: nem kell többé gyanús hirdetések közt kotorászni, ha az ember rá akar találni egy torrentfájl letöltésgombjára. A Speckly egy hirdetésmentes, teljesen egyszerű keresőfelületet ajánl azoknak, akiknek elegük…..
karon 2008.07.18 21:52:03
A LatLong írta meg a napokban, hogy a Google Earth megint frissített műholdfelvétel-adatbázisán. És ezúttal egész Magyarország belekerült a szórásba: The following is a more complete list of the areas we've updated in this data push: New 2.5m base imagery for: The Czech Republic,…..
A Nielsen/Netratings legfrissebb adatai szerint továbbra is a MySpace a legnagyobb közösségépítő szájt a nyugati világban. Bár a MySpace-nek jelenleg 59 millió aktív felhasználója van, növekedésük lassult ebben az évben. Most már "csak" 10 százalékkal szárnyalták…..
Póker Hellmuth vs Devilfish 2007.06.28 09:07:00
Phil Hellmuth és Dave "the Devilfish" Ulliott egymásnak mennek. Kétszer. ..
Póker A csalás tudománya 2007.06.15 14:50:00
A legtöbb pókeres számára a csalást misztikus köd lengi körül: hallottunk már olyanokról, akik ismernek olyat, aki találkozott már csalással lehúzott kártyással. Mások az átlagnál szerencsésebb partnereiket vádolják összejátszással vagy egyéb görénységekkel, de konkrét…..