Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kumori

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenre kiterjedõ válasszal örvendeztette meg Kozsó teaházát kritizáló olvasónkat az üzlet vezetõje: Tisztelt cikkíró! Víg Andrea vagyok, a Zöld Teknõs Barlangja Teaház üzletvezetõje. Szomorúan olvastam írását a Teaházban tapasztalt kellemetlenségeikrõl. A tulajdonos és…..
Akinek celebriti/szuvenírfétise van, azt könnyű lenyűgözni a teaházban, ahol néha elfelejtik kivinni a teát. Persze mindenhol előfordul ilyen, a Homár pedig a negatív példákkal megalapozatlanul erősítheti a csúnya sztereotípiákat, de azért vicces, hogy Miki Zöld Teknős…..
Olyannyira megtépázhatták Kozsót Amerikában, hogy a srácoknak a Zöld Teknõsben rá kellett kapcsolniuk. KekPafrany beszámolója szerint a mûvész teázója ugyanis két itallappal dolgozik, amelyikbõl az egyik csak "tájékoztató jellegû" árakat tartalmaz. Ráadásul rossz…..
kumori 2010.01.20 21:01:44
Látom ez az írás elég régen volt,de sajnos ma is változatlan a helyzet a zöld teknős teaházban...
egy nagyobb csoporttal mentünk oda,2órára foglaltunk egy kuckót egy óra után se jött a pincér hiába csengettünk,majd mikor végre megjelent,közölte hogy át kéne mennünk egy másikba,mert valaki szintén lefoglalta ezt a kuckót.Mondanom se kell nekünk még egy óránk lett volna itt de hát átpateroltak,na ismét egy fél órát kellett várni a pincérre,majd megint egy fél óra mire kihozta a teát-mindenki egyöntetűen azt mondta hogy sz@r a teája...megjelent a pincér,kértünk sütit amit valahogy nem sikerült kihoznia majd megjelent egy másik pincér 20perc múlva akinek szintén elmondtuk mit kértünk,na ő kihozta...persze reklamáltunk,hogy ugye ezek után nem számolnak fel 2órát,ami 12ezer forint lenne.persze csak 1órát számoltak fel,amikor kérdeztük,hogy miért ilyen lassú a kiszolgálás azt a választ kaptuk,hogy csak ketten vannak az egész teaházra.majd megkérdeztük,hogy miért nem vesznek fel embert?erre közölték,hogy hát felvennének de ők nem akarják,mert így több a jatt.
kérdem én:nem érné meg,ha felvennének még embert és menne a kiszolgálás-ezáltal több borravaló-plusz nem kéne ilyen-olyan engedményt adniuk folyton-ami a mi esetünkben mínusz 7ezer forintot jelentett a teaháznak... ezzel a kiszolgálással ne számítsanak jattra..ha ez így jó nekik,mindenesetre mi nem megyünk oda többet