Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komponista

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelmi alkotáshoz illendően, lelkiismeretesen igyekeztem követni az új alkotmány tervezetének általános vitáját, s ha egy-két hozzászólást el is mulasztottam, az biztos, hogy a parlamenti képviselők többségénél lényegesen több időt töltöttem a felszólalások…..
komponista 2011.03.28 12:10:10
@aeidennis: Kapitális butaságot írsz. Az életet nem lehet mindíg újra kezdeni, ahányszor csak felbukkan egy ilyen "fülkeforradalmi" vezető. Nem szakadt meg sehol semmi: a történelem elsöpörte a vén gyagyás Horthyt, aztán felkötötte a nemzetvesztő Szálasyt, elzavarta az országból a kopasz Rákosit, hálás volt Kádárnak a negyven év nyugalomért és a térségben páratlan életszínvonalért, aztán kikiáltotta a köztársaságot, most meg egy fajankó a haverjaival azt hiszi, hogy velük kezdődik a világtörténelem... Szánalmas, émelyítő szemléletre vall Orbán egész erőlködése, hogy egy fél méterrel magasabbnak és vagy tizenöt-húsz IQ ponttal okosabbnak láttassa magát. Már elbukott, de mint a felszarvazott férj, ő is csak kicsit később fogja észrevenni, mint a többség.
komponista 2011.03.28 12:16:47
@ben2: Természetesen ez nem igaz: baloldali és liberális oldalról talán a kelleténél is komolyabban vették ezt az alkotmányozásnak nevezett bohóctréfát, még ha te nem is olvasol. Legutóbb Kis János vette részletes elemzés alá a kedves vezető tervezetét: lásd Élet és Irodalom. Meg kell venned, mert csak csütörtöktől olvasható a neten is a legúújabb szám. Ha további elemzések is érdekelnek, szívesen segítek. (Még a fene tudja milyen, de nem baloldali Pokol Béla is helytelenítette az egész színjátékot a szombati Ma reggel műsorában... Érvekkel, nem érzelmi alapon. Az érzelmek is a kedves vezető oldalán állnak inkább.)
komponista 2011.03.28 12:18:48
@lüke: Nomen est omen.
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
Minden állítása hírlapi kacsa! – Egy hete Matolcsy minisztériuma pellengérre állított egy újságírót és letagadta az értesülését, miszerint elszállt volna a 2010-es hiány. Tegnap mégis beismerték. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági…..
komponista 2011.03.25 13:16:25
@fg56: Minden ország olyan kormányt érdemel, amilyenek a parkolóőrei. Oszt jónapot!
komponista 2011.03.25 13:46:55
@Fedor: Magam is osztom ezt a véleményt. Nem véletlen, hogy Bajnai kijelentette: nem tartja magát politikusnak, és nem is kíván politizálni. Éppen elegendő volt, hogy értett ahhoz, amit elvállalt. Ellentétben a pojáca Orbánnal és a teljesen alkalmatlan Matolcsyval. Ők nem értenek semmihez, viszont "politikusok". Mi meg jól ráfázunk a "politizálásukra". A végén még ezek a szerencsétlenek az EU ajtaját is becsapják mögöttünk: már nem sok hiányzik hozzá, pedig az EU tagságot népszavazás erősítette meg.
komponista 2011.03.25 13:47:14
@Transylvanianmixedgrill: A legújabb, hogy két héttel előre megírják és kinyomtatják a közvéleménykutatási eredményeket: lásd a kiváló Széll Kálmán terv. Még ki sem hirdették, de már a raktárban álltak a brossúrák arról, hogy mindenki nagyon elégedett vele.... Fidesz.