Regisztráció Blogot indítok
Adatok
röszti

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre elérhető Gazdag Gyula Válogatás című filmje online. A film, amiben egy KISZ alapszervezet keres magának beat zenekart a korai Kádár korszak egyik legjobb korképe. Gazdag Gyulának a Balázs Béla filmstúdió rendezőjének anno nem egy alkotása került dobozba (azaz nem…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
röszti 2010.04.24 12:58:35
@jardajagr: Szerintem először inkább ott "nálatok" nézz körül, és majd azután mondd, ránk magyarokra, hogy afrika vagyunk, ha majd mi verjük meg a tótot, csak azért, mert tótul gagyarász...
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..