Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Friendly Fires

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Friendly Fires 2010.01.20 13:21:27
Udv mindenkinek!

Elnezest, hogy nincsen ekezetem, de a gepem szorakozik, nos nem ez a fontos es lenyeges, hanem amit es amirol irt a kommentelo.
Nagyreszben igaza van, de kis reszben nincsen. Nem minden ujgazdag viselkedik igy, sajnos, sok tehetosebb embernek intelligenciaja nincsen, ettol viselkednek ugy ahogyan nem kene.
A masik, hogy azok az ujgazdag szulok akik sajnos a gyerekneveles alatt azt ertik, hogy tomik penzzel a csemetejuket, hat en azt tartom a legkarosabbnak, de ezzel nem lehet mit tenni.
A gyerek elvezi minden eggyes pillanatat, hogy mindent szabad, csak aztan eljon az a pillanat, nem lehet tudni mikor es hol es hogyan amikor megszunik az appanazs, ki tudja miert....es akkor bizony eroszakos, kovetelozo lesz vagy ami rosszabb elkezd bunozni, mert lehet azt meg poenosnak tartja.
Senki nem lat bele ezeknek az embereknek a mindennapi eletvitelebe, csak azt latni, hogy kigurul a meno autojaval, elegans etteremben eszik akar minden este, szalonokba jar 1 heten tobbszor is...de megsem boldog....ez azert eleg rossz, nemde?
Igen a penz boldogit es jo, hogyha van es mindent lehet, de mi van akkor ha meg sem olyan jo....
Mindegy ez az en velemenyem, senkit nem akarok ezzel megbantani.
Tudni kell, hogy itt elnek kozottunk, engem igazabol nem erdekelnek, nem utalom oket, de nem is szeretem oket, inkabb kozombossek szamomra.
Nekik is eppen eleg bajuk van, csak mas szintu.
Nem ide tartozik, de egy pelda: nem elek Magyarorszagon 6 eve, ahol elek ott megbecsulnek, szeretnek, kemenyen dolgozom napi 12-14 orat, mint nover!
Amikor Angol tanfolyamra jartam (sajat penzbol) osszefutottam egy Magyar lannyal aki igen, ujgazdag szulok csemeteje, de ami megdobbentett az az, hogy iszonyu szereny volt, turelmes es onzetlen, persze nem ismertem a hatteret, de amit elmondott magarol az valodinak tunt, ahogyan viselkedett...es amilyen segitokesz volt!Azota is tartjuk a kapcsolatot, jo ismeretseg alakult ki kozottunk. Sokat meselt az ujgazdagokrol, vegyes velemenye volt es bizony sokakkal megszakadt a kapcsolata, mert ugymond nem allt be a sorba, hanem tanult es akar valaki lenni, vannak celjai, vagyai, olyanok amik realissak. Ennek en is orulok, ugy, hogy en nem egy tehetos csaladbol szarmazom,de megis megertjuk egymast:-)