Regisztráció Blogot indítok
Adatok
【ツ】AniCica007【ツ】

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
【ツ】AniCica007【ツ】 2011.05.29 20:59:19
Megdöbbentett a Budapesti Közterület fenntartó Vállalat szóvivőjének Inforádióban tett nyilatkozata: Nem hozza nyilvánosságra a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., hogy a város melyik részén mikor tart lomtalanítást: erről célzottan az adott körzetben lakókat, illetve a…..
A Filmmúzeum szerint „rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez”, hogy ismételjék meg a szilveszter megmentőjének tartott, újraszinkronizált South Park nagyobb, hosszabb…..
【ツ】AniCica007【ツ】 2011.02.09 13:55:08
@skvugdskuvsdiov: kint van :)
A múlt hét azon kevés alkalmak egyike volt, amikor nem a vasárnap esti szuperfilmek diadalmaskodtak, hanem a Való Világos kiválasztás 1,9 millió nézője által felhúzott szombati Jennifer Lopezes romantikus komédia. De a második és a harmadik helyet már a vasárnap este szerezte meg,…..
【ツ】AniCica007【ツ】 2011.01.11 08:56:16
@Dr.Traktor: a doomot más rendezte :-)
Andrzej Bartkowiak
bár teljesen mind1, mert az is nézhetetlen :-)
Zsákfalu Képviselőink 2010.11.26 08:55:00
Ughy Attila Országgyűlési Képviselő részéreOrszágház Budapest Kossuth tér 1-3. 1357 Tisztelt Képviselő Úr!"Én, Ughy Attila, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy ………… munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven,…..
【ツ】AniCica007【ツ】 2010.11.27 10:47:59
@Meridian74:
te vagy a nettó hülye. az 4,5% a mnyp-ak működési költsége, abból kapja a hülye mnyp-i dolgozó a fizetését. és hidd el, nemcsak annyian vannak, akik nem szeretnék, hogy viktátor ellopja a pénzét, akik itt kommentelnek. a mnyp-ak ügyfélszolgálatára dőlnek az email-ek, hogy ők bizony nem adják a pénzüket. és azzal ők is tisztában vannak, hoogy nem 200%-os hozamot kell várniuk egy portfóliótól. de szívesen mesélek még a mnyp-i rendszerről, portfóliókról,azok hozamairól. tudom, mert mnyp-nál dolgozok.
【ツ】AniCica007【ツ】 2010.11.28 10:05:55
@Meridian74:
köszi, de mellé :) nem az ügyfélszolgálaton dolgozok :)
"Gondolom te nem annál a 3 mnyp-nél melózol akik eddig csődbe mentek" --> ez hogy jön ide?
másrészt meg az engem sért, hogy azt mondod,hogy a mnyp-ak lenyúlják a pénzt, mert egy kicsit sem gondol bele abba senki,hogy azt a 4,5%-ot valójában mire is fordítják. mert ez olyan,mintha azt mondanám,hogy én is lopom a pénzt...
Orbán Viktor és kormánya látszólag ugyanolyan kapkodva és átgondolatlanul fogott hozzá a nyugdíjrendszer második pillérének szétzilálásához, mint amilyen sebtében összetákoltnak tűnt a kezdetekkor és tűnik még most is sokszor a kormány gazdaságpolitikája. Tovább…..
 Volt már ugyan udvaron álló házikó a szigorúan vett Belvárosban is, de az egyrészt nem volt eladó, másrészt nem volt ilyen mesebeli. (Igaz viszont, hogy olyan zöldbe volt burkolva, amit egy-két ingatlanos már-már ősfásnak nevezett volna). Ez a Dohány utcai kulipintyó viszont…..