Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libajnai

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Libajnai 2010.01.20 12:08:16
"Pofátlan, csóri magyarok a Wizzair rémei"

- A kurva agyádbavert metélt apád farkát gyalázzad te jöttment kóserrágó Galliaciai nősténypióca!

"Valahogy így szokott elindulni minden egyes Wizzair-járat és persze mindenki meg van botránkozva, ha a gép késni mer. Az persze fel sem merül senkiben, hogy ha megtanulnánk számolni, akkor lehet, hogy minden simán menne..."

- Simán az a ganaj zsidó agyad! A wizznél az utas van a leginkább leszarva te hazugnyelvű!
Nem elég nektek munkaundoros wizzaires söpredék banda, hogy csesztetitek azokat akik fizetnek nektek, akik eltartanak bennetek, az utasokat akikből éltek, még gyalázzátok is őket amiért megélhetést adnak nektek. Változtassál állást ha neked ennyire büdös már a munka!

"Kezdődik azzal, hogy már a repjegy vásárlásnál kikötik, hogy mindenki 1, azaz egy darab max. 10 kg-os kézipoggyászt vihet fel a gépre"

- Miért nem már csak az útlevelet egy nejlonzsákban csupaszra vetkőztetve??? Ez a szopatás jár annak aki wizzre száll!
Egyel több ok arra, hogy miért kell kerülni ezt a naplopó bunkó állat wizz féregbandát!

"Akárhányszor velük utazom, a buszon ácsorogva azt kell hallgatnia az egész társaságnak, hogy (és a legszebb, hogy nem csak az öregek, hanem a fiatalok is!) mindig van, aki nem érti meg, mit jelent az, hogy CSAK 1 POGGYÁSZT VIHETSZ FÖL! Ezek után felszállás a gépre, majd persze a stewardessek elkezdik felpakolni az amúgy általában túlméretezett bőröndöket."

- Ha nem lennél ilyen munkaundoros húgyagyú gennypicsa, akkor örülnél neki, hogy van munkád ott és van mit rakosgatni amiért még sajnos fizetnek is neked, meg az ilyen szétárt lábú üresfejű reptéri picsáknak!

"A külföldiek valószínűleg megtanulták már, hogy a SZABÁLY, AZ SZABÁLY...Rossz ezt kimondani, de a repterünk színvonala miatt érzett büszkeségem után a becsekkolásnál csak szégyenkezem, hogy én is magyar vagyok..."

- Te sose voltál magyar. A magyar az nem szarik a saját fészkébe. Te viszont nagyon is beleszarsz!
Arról nem is beszélve, hogy a magyargyalázáson kivül semmihez nem értesz. Aki repéteren utazik az tudja jól, hogy más nemzetekkel még sokkal rosszabb a helyzet. Csak ott az ilyen semmirekellő lusta légipicsákat, mint te, kirúgják a légitársaságoktól, nem úgy mint wizz- nél, ahol inkább gyüjti néhány kurvapecér őket! A tulajdonosi taggyűlésen kellene már seggberúgva elhajtani az igazgatótotokat!
RE még novemberben, mielőtt a Wizz Air bejelentette volna a párizsi járat megszüntetését, nagy boldogan megvette a jegyét januárra, nyilván nem egyedül. Aztán mivel kiderült, velük mégsem utazhat, próbálta visszakapni a pénzét, de az azóta sem sikerült. Erre ugyan többször…..
Libajnai 2010.01.20 11:24:28
Teljesen mindegy, hogy kupon vagy kp. A kötelezettség az kötezettség a kibocsátótól. Valahogy úgy, mint a kötvény. A gond inkább a kárpátmedencei kurva-cigányország törvényeivel van, hogy ez is el van benne törvényi szinten szándékosan kúrva.
De hát Burundiban is így van, meg az olyan országokban is ahol a titkos üzleti szabadkőmüves szervezeteknek, a zsidóságnak van behódolás.
Elkúria már csak így elkúrt alkotmányos szinten is!
Hiába van igazatok a nemzetközi jog szerint. Elkúria elcseszett - elkúrt jogrendszere miatt csak szoptok és szoptok!
Erről a folyamatos szivatásotokról gondoskodik nektek a korrupt balos politika.
Szopjatok csak elkúriában drága elkúrottak!
Jó a szívás nektek! Kellett nektek möszp!
Élvezzétek ki! Gyurcsótány bennetek van!
Szopat titeket! Utólag is mert a törvényei ma is élnek.

Egy épeszű irás volt eddig.
Szibaritáé!

De ő elfelejti, hogy csak azért kapta vissza a pénzt mert a jegyet bizonyra angliában vette.
Ezért az angol jog vonatkozik rá, ahol nem elkúria elkúrt joga van hanem egy működő jogrendszer amit a brit parlament jól alkotott.
Ha Szibara ott perel és még az angol ujságok is lehozzák a perét akkor a wizzairt a hatóságok nagyon megbüntetik tömeges ütastmeglopásért.
Sőt még könnyen lehet, hogy csomagolhat is a wizzair és eltakarodhat az angol repterekről ha nem hajlandó kifizetni a hatósági birságokat amiket a tömeges visszaélésekért kiszabnának rá.

De simán megérdemli a szopást aki velük akar utazni!
A wizzairt ember külsejű utaszaklató állatok üzemeltetik.
Menjél csak fel rá! Majd tapasztalni fogod!