Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerintem___1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
2010. február 15-én reggel egy hófehér cica megcsonkított tetemét találták a kecskeméti Szentháromság temetőben. A vizsgálat szerint az állatot először megkínozták, majd levágták a fejét. Nem kizárt, hogy az állatkínzók sátánisták voltak, és épp egy szeánsz…..
szerintem___1 2010.02.24 12:15:38
@wmiki: Hűha! Ekkora badarságot! Akkor minden ragadozó állatot is börtönbe állatkínzás miatt. "Bírom" a vegákat, csak kár, hogy természet és az evolúció rendje ellenében mondják a hülye indokaikat...
Miazhogy... A mentelmi jógi 2010.02.04 21:53:00
Először csak ezt a címet láttam az indexen: Budaházy a börtön helyett a parlamentet választaná Azután elolvastam a teljes cikket és azon gondolkodtam, hogy ilyet meg lehet csinálni? Vagy meg kell-e tennie a Jobbiknak ezt a gesztust Budaházy felé? Vajon milyen üzenetet jelenthet ez…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Érvénytelen szavazat 2010 - Vote blank 2010 Áprilisban ismét országgyűlési választásokat tartanak magyarországon.    Szerintünk, ha elmész és akármelyik pártra szavazol, azzal áldásod adod a jelenlegi politikai elitre és az elmúlt 20 évre. nem mész el…..
szerintem___1 2010.01.27 16:27:21
@AutosVilli: döntsetek! És őszintén kívánom, hogy legyen lehetőségetek olyanra pártra szavazni, akinek nem az a legfontosabb, hogy a politikusai jól teletömjék a zsebüket...Ha lesz ilyen párt Magyarországon, én is el fogok menni szavazni...
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
szerintem___1 2010.01.27 11:04:45
@ktami: igen, azok a gépész hallgatók nem is lesznek mérnökök. Ha mégis, akkor valószínűleg a Gábor Dénes nevezetű "viccen" szerzik majd meg a diplomájukat.
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
Az Empamo szerint a kerékpárosok okozzák a legtöbb balesetet. A bringások térnyerése ellen hadakozó autós társaság a sajtóban szétkürtölt állítását érdekes módon a rendőrség azon statisztikájára alapozta, amely szerint a tavalyelőtti balesetek 62,7 százalékát a…..
"Nem azért írok most önöknek mert segítséget várok, csak egyszerűen le kell írnom hogy mennyire dühítenek a bankok, és a végletekig korrupt magyar kormányzás… Én is azokhoz a nem sikeres emberekhez tartozom akik hitelt, vagy hiteleket vettek fel… Egy tanácsom…..
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..