Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bryna

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mer’ a póló alól ki kell könyörögni a kockahas továbbjuttatását, de a jelmezzel takart rezgő csöcs/popó az visszatetsző. De ne szaladjunk ennyire előre! A felvezetőben szokás szerint kapunk egy visszatekintést az előző heti adásból, kis ízelítőt a várható…..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Bryna 2011.10.18 19:58:25
@w_tilos: Értem én a cinizmust, csak nem szeretem.
Nekem tökéletesen megfelel írott formában a bocsánatkérésed. Nem mellesleg azért tegyük már hozzá, hogy az ott dolgozó lányok (ugyan valóban kis százaléka) egy része nem foglalkozik élővel. Nah én pont ebbe a kis százalékba tartozom. Soha eddigi életemben nem fizetett senki szexért....és ezután se fog. Minden esetre köszönöm az érdeklődésed....kedves tőled, hogy vonzódsz hozzám :)
Bryna 2011.10.18 20:55:11
@w_tilos: Na hát mintha a te érveid olyan kifinomult intelligenciára utalnának.....ohhhhh ugyan már.
Újévi Üdvözletem Mindenkinek!   Nem akarok hosszú köszöntőt írni, alább amúgy is lesz mit olvasni. A blogra is érdemes elnézni annak aki rég nem volt, december közepén kikerült egy-két újdonság (ichimoku indikátor és gartley, butterfly és hasonló alakzatok…..