Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furfangos nyesztyerka (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiú utólag azt mondta, nem is gondolta ezt komolyan, csak olyan nehéz volt az elszakadás, hogy muszáj volt valami durvát modani. Az ilyen fiúknak se eszük se lelkük, csak merevedésük, de reméljük már az se sokáig. Kép innen. Sziasztok! Nem olyan rég óta vagyok olvasója a…..
furfangos nyesztyerka (törölt) 2010.02.19 00:00:54
@pohjola:

...szadista vadállat...majdnem megdöglöttem a röhögéstől!
furfangos nyesztyerka (törölt) 2010.02.19 00:21:42
„GECI(K)Elszabadultak a dilettánsok, blogot írnak és fikáznak, mert nekik lehet. Van hozzá joguk, alanyi. A tehetségtelenség falován, rozsdás fakarddal üvöltöznek. Onnan ismered meg őket, hogy nem értik az iróniát: a durvát se, a szelídet se, a könnyűt és a bonyolultat se.…..
furfangos nyesztyerka (törölt) 2010.01.26 09:57:25
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Én csak egy egyszerű tévedésről szóltam, miszerint az irónia lényegileg különbözne a mocskolódástól. Ez sajnos nem így van, mert konkrét természete szerint valójában mindkettő csak szimpla hierarchiaképző fölényeszköz napi verekedésekhez.

És ez még annak ellenére is tény, hogy az ilyen index meg napiszarvers meg subba meg a többi hasonlóan hányadék hely tényleg csak a fenntartóik egészen ferdülten brutális és primitív belvilágáról szól, semmi másról.
Hamburger és sült krumpli? First down és third strike? Zsákolás és túlütés? Hip-hop és gengszter rap? Félautomaták és háborús hősök? Két óceán és a préri? Woodstock és Jimmy Hendrix? Vietnám és Irak? Bush és Kennedy? New York és Los Angeles? Brad Pitt és Angelina Jolie?…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
furfangos nyesztyerka (törölt) 2010.01.20 14:02:04
@hapsychotic: Szemét, hülye kurvák ellen mindenesetre hatásos...
furfangos nyesztyerka (törölt) 2010.01.20 14:39:06
@Muha: Nem gonosz. Szemét. Különbség.