Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaszi08

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevem Nincs A horror vákui... 2007.11.16 18:16:00
Huhh... jó régóta nem írtam ide. pedig mennyi minden történt velem! Például ami felett nem tudok napire térni, az az hogy a Dorián, akinek hányás lóg a fejéről, elhívott volna bulizni!!! Most voltam éppen a szobámban, és Maszatmacska ott fekszik az én saját különbejáratú…..
A mai napom nem volt valami érdekes. Rajzon konkrétan aludtam, törin a kistanár idegesített egy picit, a papesz meg megevett 2 gé szart, ami beütött neki, szal köcsög volt egész matekon. És én nem megértettem a matekot! mintha a fejemben a sok pókháló és halott agyrágó bogár…..
Nevem Nincs Mindennek vége immár 2007.11.04 20:46:41
A szünetem megint úgy telt el, hogy nem tanultam, nem aludtam ki magam rendesen egyszer sem, és nem csinaltam semmi értelmeset. Ellenben a tegnapi programom egész jó volt. Elmentem az A38 ra a Subscribe lemezbemutató koncertre a haverokkal. Sokminden volt aznap este, többek között egész…..
Ez a szünet különösen sok dolgot tartogatott idén nekem. Tavaly nem volt túl izgalmas mert egész héten intenzív német tanfolyamra jártam, ami amellett hogy drága volt, nem is használt semmit, tehát német nyelvudásom kimerül a "ja" és "nein" különböző…..
Na, ez lenne az igazi Homár-item, hogy egy vidéki Tescóban, a zöldséges részlegen egy vásárlót úgy megmarjon egy kígyó, hogy az, mármint a vásárló, jól bele is haljon. Meg is kaptuk a hírt levélben többektől, röhögtünk is rajta, hogy ekkora hülyeséget, aztán feltámadt…..