Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ó...je!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Politikus ne adjon számszerű megrendelést az igazságszolgáltatásnak" – mondta Lendvai Ildikó keddi budapesti sajtótájékoztatóján Orbán Viktor egyik hétfőn az Magyar Televízió reggeli műsorában elhangzott mondatára reagálva, amely szerint az elszámoltatás meg…..
Vona jaffája elég sok helyen kiverte a biztosítékot, hogy az Orbán-Bajnai paktumot, már ne is említsem. Ezért “kapjátok be ti is” felkiáltással csavarok még egyet az oroszlán bajszán.   Mefisto kommentjének helyt adva szabadjára eresztem elemi felháborodásomat a…..
Ó...je! 2010.01.20 23:48:57
@mefisto:

Engem nem az zavar, hogy vannak más (esetleg kisebb)jobboldali pártok. Elfogadom, hogy nem mindenki olyan mint én és mást értékel. Szíve joga. Én ezért nem utálom őket.

Engem az zavar, hogy ők utálnak engem mert nem fogadom el a számukra szimpatikus (amúgy kevesebbekhez közelálló) érveket. Nem szeretném, ha egy darab fidesz lenne és senki más (egypárt rendszer). Engem az zavar, hogy ahelyett, hogy közösen dolgoznának a társadalom ártányinak eltüntetésében mindenki azt nézi hol fikázhatja a másikat.

Ezért idézném az amúgy jobb oldali és a szocikat nem kedvelő kommentelők néhány szavát:
"kurvára röhelyes ... fidesz"; "Ki a retkes F@sz (választó) tehet erről"; "hülye nyugger" (ezek a szüleid vagy a nagyszüleid?, mert az enyémek biztos nem és ezt nem a korukra értem); "lúzer és gyáva pöcs"; "Akkor mi van B+???"; "Faszért kell"; "Pusztuljon a férgese".
Szerintem ezen társalgásaink láttán a pirosszeműek vigyorognak a bajszuk alatt és tenyeret dörzsölve konstatálják hogy "OK. Bejött a terv... ezek majd jól seggbe kúrják egymást." (csak hogy az előzőekben felsoroltak hangvitelében folytassam :))

Tényleg ez kell nekünk!?
Háromig Számolunk Plakátháború 2010.01.15 10:55:00
Kellene a 2/3? Akkor ne csak elhitetni tessenek, hogy megszűnik a korrupció, hanem lássuk a szándékot is. Kérünk szépen egy törvénycsomagot, ahol a közszolgáknál épp úgy, mint a rendőrségnél, súlyozottan büntetik a hivatalból elkövetett bűnöket. Nincs elévülés,…..