Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérmacska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
Ki gondolta volna, hogy a salgótarjáni nyugdíjasok virslitacskóját egészben behappoló banánnak látszó anakondát övező pánik után még van hova fokozni az izgalmakat? "G" volt olyan jó és megtalálta céges levelesládájában azt az állítólagos "Rendkívüli…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
Vérmacska 2007.06.18 22:50:53
Báz, pont ma beszéltem öcsémmel, startolt egy kis online használt butor bizniszt. Ügyesen osztja, és ahhoz képest hogy nemrég kezdte egész jó kis pénzeket keres vele. Dumáltunk reklámról is, hogy lehetne valamit összehozni, kisebb ujságokban, vidéken városi tv-n belendíteni a dolgot. (De mielőtt még mondanád, Nvidia, igen, mi gátlástalanok sokat szeretnénk eladni, és ezért féreg módon magunkra hívjuk az emberek figyelmét, hahaha) Mi esetünkben meg szar mindegy hogy milyen a reklámod. Lényeg hogy beszéljenek róla, érzelmeket váltson ki, ha csak azt hogy "bááz, ezt a fost, micsoda szar ócska reklám", akkor is azért forogsz a kisvárosi köztudatban és terjed a híred. Az meg egy ilyen használtbizniszhez elég, ott nem mérvadó a presztízsed. (Az elején legalábbis.) Ez persze már egy komolyabb szolgáltatást, termékpalettát nyujtó vállalkozásnál nem így van, mert ott már mást várnak el. Megnézném hogy egy 20 milliós audit el tudna e adni az ember szájhagyomány utján, vagy "vegyen audit mert olyan jó az ár érték aránya" hozzáállással. Az ilyen gondolkodással áll meg az ember azon a szinten ahonnan nincs tovább, a konkurrencia elöbbutóbb bedarálja a pcsába mert 100x szöbb vevöje lesz reklámmal. NVidia, hiddel, manapság nem a vevö van a cégedért, hanem fordítva. Ez a tendencia, és aki el akar adni annak tenni kell azért hogy a vevő megtalálja és megszeresse. A grafikus Feri meg megkapta a manit, mint a mesében! Gratulálok!