Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Kenderesy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Első megjelenés: 1988   Ez a kanadai szerepjáték egy "keményvonalas" sci-fi, valahol az Aliens, a Szárnyas Fejvadász, a Moon 44 (Űrkalózok) és az Outland (Gyilkos Bolygó) vonalán. Az emberiség kilépett a Földről, de a Naprendszer börtönét nem tudta elhagyni, viszont otthonvilága lakhatatlanná…..
dr. Kenderesy 2021.04.30 12:45:16
@masada: van aki azt szereti, más meg ezt.
Barabás Richárd Milyen Feri? 2015.10.13 08:07:31
Nagyon úgy érzem, hogy így 2015 vége felé bizonyos tévképzetekkel itt lenne az ideje leszámolnunk. Az egyik ilyen Gyurcsány Ferenc messianisztikus tehetsége. A másik pedig a nem létező “demokratikus ellenzék” mítosza. Nem volt még olyan régen, amikor GyF bejelentette, hogy…..
dr. Kenderesy 2015.10.14 09:12:51
Sok mindennel egyet tudok érteni, úgyhogy inkább azt mondom, amivel nem.
- Gyurcsányt összemosni az MSZP-vel nem csak hiba, oktondiság is.
- Csak születne már az az új baloldal, de nekem úgy tűnik, hogy legutóbb is inkább az okozta az újaknak a problémát, hogy egyáltalán képviselőt tudjanak állítani. Nem hogy aktivistát. Szóval jól "rákényszerültek" az összefogásra, hogy a szocik kezét fogva legalább a parlamentbe bekerüljenek.
- Értem én a régi kritikáját, de mégiscsak az a helyzet, hogy a PM kb 1 %-os párt, és ezért nem a választót kellene hibáztatni, még közvetve sem, utalok itt arra, hogy a magyar választó nem tud választani, mert az MSZP, meg pláne Gyurcsány. Jaj hagyjuk már.
- Fiatalként annyit mondok, hogy a stílus a maga az ember. Meg pl. ha nem a médiának politizálnátok, hanem az embereknek, akkor ez a bejegyzés is a remek javaslatokról és nem a fikáról szólna, vagy egyáltalán nem szólna, mert valódi politikát csinálnál, nem blogot. Valamiféle impotenciát emlegettél...
De hát az ilyen kijelentésekre meg ugye megkapom majd, hogy demagóg... De hát ugye valamiért mégsem a saját teljesítményről, hanem másokéval vagy elfoglalva...
- Én nem tudom mikor volt utoljára kifizetődő, hogy egy sok százezres, majdnem egymilliós támogatottsággal rendelkező pártot, meg az amúgy mérhető DK-t és azok szimpatizánsait lehúzni a WC-n. Ennyire nincs saját elképzelés, csak így sikerül egy PM politikusnak megkülönböztetni magát a régiektől? Költői volt, nem várok rá választ.
- Szóval a választók, a magyar állampolgárok nevében kicsit több alázatot és felelősséget kérnék a generációmtól, ha esetleg lehetséges.
Előre is Köszönöm!
Vasárnap reggel indultunk haza Romániából, és a kánikulára való tekintettel üresen hagytuk itthon a hűtőt, nem mertünk benne hagyni szinte semmit. Lázár Jánostól tudjuk, hogyha nyaral az ember, akkor ne vásároljon. A jogalkotók viszont nem a valóság alapján törvénykeznek,…..
dr. Kenderesy 2015.07.29 08:45:33
@J.R. Ewing: te idióta, normális ember nem hagy semmit két hétre ellenőrizetlenül a hűtőben, maximum olyasmit, ami hűtőn kívül is eláll. Jézusom... :D
dr. Kenderesy 2015.07.29 08:47:39
@Censored Trompf: őőő, Nagyvárad nem Erdély... az jóindulattal is max a Partium. Csak mondom. Innen Magyarországról minden magyar lakta területet Erdélyezni szokás, de attól még nem az.
Sosem gondoltam, hogy megérem azt, hogy nagy tömegben szállítanak vidékre élelmet a városokból. A szociológiai vizsgálatok egyértelműen bizonyítják azt a szegénységi robbanást, ami a magyar vidéken is bekövetkezett. Nem csak a cigányságról van szó, hanem általános vidéki…..
  A valószínűleg az '50-es, '60-as években készült fotón látható budapesti ház még ma is áll. Bár ismerős volt, én elsőre nem tudtam elhelyezni (ami azt illeszti, sokadszorra se). Budapestiek és Budapest-ismerők, ti rávágjátok, hol van?A válasz legkésőbb holnap…..
Bármennyire is szerencsés lenne, félő, hogy a válás nem lesz békés, bármennyire is ez lenne a célszerű és hasznos. Az MSZP kiásta a csatabárdot a Demokratikus Koalíció ellen. Mesterházy Attila - talán nem is önszántából -, de történelmi hibát vétett.Pedig úgy is…..
Az atv.hu azt írja, hogy vasárnap estétől új, szórakoztató politikai műsort indít az ATV elég szerencsétlen, Demokraták címmel, amiről a műsorvezető Gréczy Zsolt at nyilatkozta, hogy nem kirekesztő, hanem közösséget hirdető. A műsorvezető annak is nagyon örül, hogy számos…..