Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veszett kutya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel sokaknak dolgoznia kell ma, ezért nekik küldjük ezt a rövid, ám verekedős, agresszív szakítós sztorit. Kellemes munkanapot!rövid kis történet, de a legutóbb közölt cikketekről jutott eszembe az emlék (sztk-keretes szemüveges nerd)...adott volt egy srác, aki azt hitte ő az…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
A tegnapi hondás sztorira szolgál egy lehetséges magyarázattal ZePY, ami nem fog tetszeni naiv ügyfélnek:Nem fényezési hiba! Ugyan nem Honda tulaj vagyok (négykarikás német márka), de az én autómon PONTOSAN ugyanilyen foltok vannak, és sajnos az okát is tudom. Szerencsétlenségemre…..
Vannak akik nem molotov-koktéllal, felvásárlással vagy ipari kémkedéssel igyekeznek hatástalanítani a konkurenciát, hanem egyszerűnek tűnő oszlopragaszokkal zavarják össze a boltba igyekvőket: Azt hittem, ilyen ember nincs, mikor megláttam a képen lévő falragaszt Gödön, a piros…..
A Napi Életen láttuk ezt a könnyed reklámverset, a sokoldalú Lugosi László kőfaragó és épületszobrász tollából. ..
veszett kutya 2007.09.26 14:11:22