Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmkriszti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geoff Teehan twittelte a következő képet azzal a kísérőszöveggel, hogy "ezzel a UI-jal érkezik egy vadiúj, 200 ezer dolláros Ferrari". Aztán belejött a témába, és elkezdte posztolgatni a mindenféle autók kijelzőit. A mindenki által ismert iszonyatos user interface-eket. Itt egy…..
Nagy az Isten – a Facebook – állatkertje. De nagyon nagy. Hiszen – ha csak nem a hazai Facebook-marketing egyik átütő (de azért nem túl korrekt) átbaszása ez – már elég sokan keresik azt a kislányt (illetve osztották meg közösségi oldalon a dolgot), akit Lucának hívnak. A…..
A Circle, vagyis az ismerősök csoportokba rendezgetése azt az illúziót adja meg a felhasználóknak, mintha postjaik tényleg zártan, csak adott csoportok számára jelenhetnének meg.Csakhogy a Google+ úgy működik, hogy tetszőleges általunk látható postot újrapostolhatunk, és ebben a…..
Mindenekelőtt hatalmas tapsot érdemel, hogy a Google+ az ismeretségi háló felépítésére nagyon egyszerű és nagyon kézenfekvő megoldásokat alkalmaz. Tényleg játszva, néhány perc alatt fel tudjuk építeni ismeretségi köreinket a virtuális térben. Alapvetően azt várja tőlünk a…..
Teljesen véletlenül ráakadtam ismét az Archive.org-ra, ami lényegében egy webes időgép (Internet Archive Wayback Machine). Tulajdonképpen az egykori weboldalak korábbi, archivált lapjait lehet böngészni vele. Be is írtam az időgépbe, hogy HirNet.com.Merthogy, valamikor én ennek az…..
Webisztán Elérhetetlen a Facebook 2010.08.31 14:13:00
update 14:31 Közben - fél óra mélykóma után - elkezdett magához térni a Facebook. Halleluja. Az európai felhasználók tömegesen jelentik, hogy elérhetetlenné vált a Facebook, körülbelül délután 2 óra magasságában. Egyelőre a visszajelzések alapján lokálisnak…..
Néhány hete eltűnt az ETARGET-en belül az iwiw és a MyVip területi célzásának a lehetősége. Mivel mi szoktuk volt ezt használni, ezért fel is tettem a kérdést, mi történt? A válasz az volt, hogy nyugi, dolgoznak rajta.Aztán jött a levél: lehet tesztelni! Már nemcsak ezen a két…..
Miközben itt a belterjes hazai online marketing megmondói körben tocsogunk, és kurvára elégedettek vagyunk magunkkal, hiszen egy szárnyaló iparág folyamatosan fejlődő területén dolgozunk, és olyan okosak vagyunk, hogy a notebookjaink lassan a kisugárzásunktól is működnek áram…..
Korábban (két éve) írtunk már posztot a legrendetlenebb Maces íróasztalokról, most meg készítettem egyet a legrendesebbekről is. A Hongkiat.com hirdetett egy versenyt az 50 legjobb íróasztalt keresve, Maces-pécés, mindegy, persze általában a Macesek vitték a prímet. A képek…..
mmkriszti 2010.02.18 18:13:21
Appleblog Jó nekünk az iPad? 2010.01.28 09:12:00
Tegnap Steve Jobs személyesen mutatta be azt a terméket, amire állítólag eddig a legbüszkébb. Megpróbálok fogást találni rajta, kitalálni, hogyan viszonyuljunk ehhez a 24-szer 19 centis, 1,3 centi vastag valamihez, ami nagyjából olyan, mintha a MacBook Air billyentyűzetét és…..
Webisztán A szarkazmus jelölése 2010.01.19 10:37:00
Miért csak a kérdésnek vagy a felszólításnak van írásjele? Miért ne lehetne a szarkazmusnak is? A kérdés adekvátnak tűnik az emotikonok korában. Gondoljunk csak bele: az elmúlt években ha írásban például azt akartuk jelölni, hogy amit írunk, azt jóindulatúan…..