Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsuKa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi vezető hírek között szerepelt az a fő-njűúz, mely kis felüdűlést hozott számomra, hogy Fásy Ádám a FTMP (F@szom Tudja Milyen Párt) miniszterelnők jelőltje. :)Örültem neki. Tudjátok, hiszek abban, hogy a név kötelez. Mindenképp jobb világ következik vele, mint avval…..
ZsuKa 2012.09.02 20:47:04
Nagyon örültünk, hogy hófehér, örültünk, hogy szépen gondozott, örültünk, hogy pórázon jár, örültünk, hogy szeretik, örültünk, hogy szerethet, örültünk, hogy találkoztunk. Lehel barátom nevében is írom, tudom és láttam, hogy ő így van vele. Mi ketten mentünk érte…..
ZsuKa 2010.05.18 18:47:30
  Aki időnként benéz hozzám, elolvashatta és "végig borzonghatta" az egyik februári bejegyzésemet, a "Bulldog Rescue"-t. Ha eddig nem tetted meg, akkor most itt megteheted. Klikkoljál szépen az aláhúzott linket és olvassál el végig az írómányt! Napokban…..
Találtam egy két cukiságot, hála a netnek. Anglia, Twycross Zoo Az egyik állatkerti gondozó kutyája, Bugsy névre hallgató, francia bulldog hölgy nem egy emberszabásúnak segített a társadalom hasznos tagjává felcserep...felcsepped... felcserep...felcserepedni (...hmmm nehéz szó. by…..
ZsuKa 2010.02.26 09:11:03
Egyre unalmasabbak a nappalok és éjszakák, sok hó miatt. Már kutyák sem jönnek ki a hóba játszani, ki kell "rugdosni" őket. Látnád, milyen szemekkel néznek rá az emberre, hogy ekkora hóba "kizavarom". Azért teszem ... mondjuk a salakanyagukat kint válasszák ki…..
Egy helyen, két nap alatt Három kiállítás és sok szép eredményDe itt csak a 2010-es SKVPM Special Club Show eredményeit vonultatom fel. Ljubljana-ban, 2010.01.16-17-én, az év első komolyabb megmérettetése lezajlott. Mint tudjuk Szlovéniában két klub is foglalkozik az…..
ZsuKa 2010.01.20 08:01:19