Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khrys84

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Khrys84 2010.05.06 22:34:33
@Piros13: Galanisz féle korosztályba kezdte ő is de nem csak Hetényi ahnem az idei VB második kapusa is dunaújvárosi nevelés
Pályázunk a 2011-es divízió 1-es világbajnokság rendezési jogáért, erősítette meg a hírt a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Kovács Zoltán elmondta, a torna helyszíne a Papp László Sportaréna lenne Budapesten, a létesítmény vezetésével már tisztázták, hogy…..
Khrys84 2010.04.26 16:02:19
@trlallala: Ha lenne rá zsé hamar fellehet huzni de jelenleg ebből van a legkevesebb erre a célra bár kitudja a város vezetés az akadémiát is pártolja elképzelhető ha jol közben járnak pár éven belül állami támogatásbol megvalósulhatna!
Khrys84 2010.04.26 16:12:47
@Yo: finneknél azt hiszem...
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Khrys84 2010.04.23 23:06:17
Erre számítottam!Ezt a szlovén csapatot csak nagy bravurral tudtuk volna megverni és bekell látni ők előbbre járnak mint mi!Korábban tették meg azokat a lépéseket ami miatt jelenleg megelőznek alpen liga,interligába már akkor szerepelt a jesenice és ljubjana mikor volán és a dunaferr csatlakozni szeretett volna(fel is vették őket a ligába), EBELnél ugy szintén és utánpotlásukon is meglátszik h jelenleg EBELre alkalmas játékosokat szeretnének kinevelni.Mások az elvárások mert itthon az alacsony játékos szám és anyagiak szükössége miatt nem nehéz bekerülni egy OB1es csapatba de egy EBELbe annál nehezebb... és még sok más is....

Hetényi megérdemelné klubszinten is h első számú kapusként számítsanak rá és Rajna Mikinek is az tenne jót ha magasabb szinten edződhetne Hetényi cseréje lehetne klub szinten is vagy külföld ahol védene is mert így 2 kiváló kapusunk van akik folyamatosan fejlődnének és fiatalok!

Eszközölni kell a magyar jégkornog háza táján a változtatásokat mert az utánpotlás bajnokságokba több meccs kellene és több pálya kellene ahol utánpotlásbázisok létesülhetnének!Mert a székesfehérvári akdaméia nagyon jo kezdeményezés de egyedül kevés lesz és lassan ugrásszerűen kiesnek játékosok a válogatottból mert a gerinc a 30-33 év körül van és építkezni kellene pár évig fiatalokkal és nem eredmény orientáltan mert ha most feljutottunk volna akkor is kiestünk volna ha nem azonnal köv.évbe mert Ladányi fém jelezte korosztály örökké nem lesznek!
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Khrys84 2010.04.14 22:15:59
@Rock me Amadeus: Dubek, Sikorcin és Mihály trióból DUBEK már játszhatna a válogatottban mert meg van 2 éve magyar klub csapatban, de az idei szezonja siralmas volt neki is ahogy az egész ÚTEnak.

Maartz is oda kerülhet ahogy az elmaradt felkészülési torna helyett a válogatott összetartáson is ott volt.
Azok a játékosok és sorok sokszor többet tesznek a sikerért, akik nehéz helyzetben jól védekeznek, állítja Ladányi Balázs. A 11-es azt mondja, egyáltalán nem probléma, hogy az első két sorunk szerzi góljaink nagy részét. A csapat továbbra is jó állapotban van, közel a…..
Khrys84 2010.04.14 13:00:11
@galmat: 2 évet kell magyar csapatban játszani és utána.De h a 2. évben vagy csak 3. szezonban szerepelhet e a válogatottban nem tudom ezt a Spillerék se tudták pontosan a tegnapi VB beharangozoban
"Nagyon élvezem ezt a munkát. Eddig is maximálisan hittem csapattársaimnak, barátaimnak, akik azt mondták, hogy Ted Satorral nagyon jó dolgozni, és néhány nap alapján én is így érzem." Az előző évhez hasonlóan ismét megbeszéltük Ladányi Balázzsal, hogy rendszeresen…..
Kijelölte az április 5-én Budapestre utazó keretét Tibor Danis, a szlovák U17-es válogatott szakvezetője. Az 1993-ban születettekből álló névsor közepesen erős szlovák válogatottat sejtet, mondhatni, ideális ellenfelünk lesz. Jövő kedden 18.30-kor, szerdán 15.30-kor rendezik a…..
Khrys84 2010.04.02 13:54:06
@Von Siebenbuergen: Szerintem a R. Mega a volánba szerepelt kapusról van szó.
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
Khrys84 2010.04.01 19:55:23
@Boby80: Ez oké csak amit a Dobos nyilatkozott( a nemzeti sportnak) azzal teljesen egyetértek ha nem kapnak lehetőséget a fiatalok akkor egy részt nem lesz generáció váltás fokozatosan ami pedig pár éven belül muszály lesz, a másik pedig tehetségek fogják abba hagyni a játékot mert erre is volt példa.
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Khrys84 2010.03.29 22:07:02
@check: ez igaz h nem első körben kellene de most 3-4 edző ténykedik a válogatottnál és mindnekinek biztos meg vannak a favorizáltjai.
Khrys84 2010.03.29 22:23:28
@check: sator kevés mecscet látott a MOL és OB1ből az EBEL-el képbe van mert a volánnal találkozott többször is.

A Hazai segítők ezért vannak mert ugyanugy ahogy ő az EBELben a hazai segítők a MOL és OB1ben mérik fel ki jöhet számításba.

A munka kezdetén az alapelvek biztos levoltak fektetve hogy milyen játékrendszert szeretne játszatni ami eredményes és ahhoz kik a megfelelő emberek.

Emelett pedig a fiatalokat is folyamatosan be kell építeni a csapatba, Peterdi 30 ő korilag simán beleférne csak mig nem tudjuk a szempontokat addig nehéz az indokot megtalálni.

A lényeg a csapat sikere ez néha áldozattal jár.
Khrys84 2010.03.29 22:35:11
@check: kevés a választási lehetőség ez igaz,
Williamson elvileg a stáb tagja mert legutóbbi összetartáson is ott volt.

De a fitalokhoz merni kell hozzá nyúlni, fiatalítás ára meg ez hogy maradnak ki régi arcok.
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
Khrys84 2010.03.29 15:44:55
@zubov68: Dunaújvárosban több mint 10 évet ténykedett 83-84 fele került ide és 98-99 ig dolgozott ha jol emlékszem.

Engedni kell dolgozni és siker garantált.

Nézd meg a nagy válogatottat és DAB és az OB1 fiataljait rengeteg gyerek került ki a kezei alól akikből kiváló hokist faragott.
A magyar jégkorong érdeke, hogy kiszámítható versenyrendszert alakítsunk ki – mondja Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. Biztossá vált, hogy a Fehérvár visszatér a magyar bajnokságba második csapatával: a farm egy év szünet után újra versenybe száll a…..
Khrys84 2010.03.28 19:54:55
@Rock me Amadeus: Magosi leigazolásához a két klub egyezsége is kell hozzá mert 2011ig élő szerződése van a DABal.
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
Khrys84 2010.03.19 21:00:59
@csatoimi: Ez így van a nézőknek ez nem vonzó
Khrys84 2010.03.19 21:46:49
@ob4: Őszintén az volna a jó ha a MOL ligába erősebb csapatokkal kellene küzdeni mert az OB1 eseknek és a fiataloknak nagy ugrás az EBEL.

Csak mive iylen jo a szlovák magyar viszony esély sincs de mondjuk a kissebb költségvetésből dolgozo osztrák bajnokság ahol jelenleg a korábbi EBEL résztvevő insbruck is szerepel azok közül lehetne hozni a MOLba pár csapatot mert románok közül egyedül a CSík meg talán jövöre Steua lesz kihivás
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..
Khrys84 2010.03.19 13:48:32
@Von Siebenbuergen: Kizárolag pénzkérdés a dolog.

Ha lenne pénz annyi amennyi kellene az EBELhez nem biztos hogy az ujvárosi nevelések a megye székhelyen kergetnék a pakkot...
Khrys84 2010.03.19 13:50:08
@brunya: nagy csoda lenne az első bajnoki cim a DAB történetében és az 5. az ujvárosi hoki történelemben:) de szeretem a csodákat:))))
Ted Sator magyar szövetségi kapitány fél órával a csütörtöki EBEL-elődöntő után értesítette az MJSZ-t, hogy pénteken a helyszínen tekinti meg a Dab.Docler-Fehérvár bajnoki döntőt. Megteheti, hiszen a Red Bull Salzburg 3-2-re legyőzte a Medvescakot, így bejutott az EBEL…..
Khrys84 2010.03.19 10:16:27
Khrys84 2010.03.19 10:35:31
@Nyuszí O_o: Igen Kapusta ezzel a taktikával nyert a dunaferrel bajnoki cimet mert kiugrások ált.ba golt hoztak és az akkor is már erősebb volánt igy tudtuk megverni.
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
Khrys84 2010.03.18 22:37:44
@Jussi: Kő gazdagok se voltunk sokáig ennyire ismered (addig voltunk kőgazdagok amig kispénzbe kerülta hoki), már a 2. bajnoki cim után leghátso sorba került a hoki a sportegyesületen belül és volt h honapokig nem kaptak pénzt meg stb... mindez a Kőhalmi takács vezetés eredménye mert miután enm volt ott az öreg Szélig nagyon rossz fele mentek dolgok.

Szponzor szerzés szerinted megyén belül vagy régión oda áll a volán meg a Dab vezetője melyiknek van nagyobb reklám értéke aki sosincs szinte képernyőn vagy aki igen!?
Khrys84 2010.03.18 22:43:09
@Licsimi: Szerinted itt meg máshol pont marketingest van pénz megfizetni mert már másra nem is tudnánk költeni a pénzt....
Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a…..
Khrys84 2010.03.18 14:48:32
@csatoimi: Ha jégpályát át keresztelnék névileg foci stadionná lenne követités :D

Tény hogy itthon csaka foci tud gyakorlatilag képernyőre kerülni ami számomra érthetetlen egy 00ás bajnokság!Színvonal semmi egy volán meccsen többen vannak mint a Vidi meccsen a számok beszélnek...
Khrys84 2010.03.18 15:12:43
@Kéti2: dabdocler.hu adja ha sokan lesznek az oldalon akkor diafilm lesz kb:)

Én inkább kimegyek remélem sokan tesznek így és szétrobban a csarnok az ÚJVÁROSTÓL:)

Megyei döntő újra:)
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredett két magyar jégkorongozó ügyében – tudósít az MTI. A hírügynökség szerint csütörtökön kiderült, a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton. A magyar…..
Khrys84 2010.03.18 13:43:01
"A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozta az MTI-nek Kovács Zoltán főtitkár. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit…..
Nem tudott élni a hazai pálya előnyével a Stars, negyedszer is az idegenben játszó csapat nyert az OB I. elődöntőjében, így 2-2-re állnak a felek. Két emberelőnyös góllal 2-0-s előnybe kerültek a dunaújvárosiak, Korol és Borsos volt eredményes. A 38. percben Gröschl szintén…..
Jégkorong FTC-Fehérvár 1-6 2010.03.16 21:11:00
A Sapa Fehérvár AV19 jutott elsőként a bajnoki döntőbe, miután három mérkőzésen legyőzte a Ferencvárost. Kedden Rajz Attila hatodik percben lőtt góljának köszönhetően először vezettek a zöld-fehérek az elődöntőben EBEL-es riválisuk ellen. Mint később kiderült, ezzel az…..
Khrys84 2010.03.16 22:28:21
@Zdrast: Meccsen nem voltam de általánosságban a magyar birói kar hagy maga után kivánni valot rendesen nincsenek azon a szinten mint a Hokink..
Khrys84 2010.03.16 22:33:52
@Zdrast: Mint a magyar van.
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
Khrys84 2010.03.15 20:47:59
@Spigott: A válogatottba kivánkozo védőink ütközni se mernek azt nézik kit kéne leütközni és nem azt hogy a gól elkerülése érdékébe ha kell elütöm mint a busz, asszisztálunk golokhoz ennyi.
Kisérik a támadokat ha meg a nagy kisérgetésből gol lesz akkor meg fejcsóválás ennyi semmi változás utána se ugyanaz meccseken át....
Khrys84 2010.03.15 22:21:53
@._/PUCK M@STER._/: nekem se jo jégkorong tv napok ota
Khrys84 2010.03.15 22:50:45
@gumikigyo: nekem az oldal sáv nem jo loading .. fixen
Jégkorong Vasas-Dab.Docler 3-4 2010.03.14 15:52:00
Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt…..