Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Énekhang

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jezsuita bloggerek Hová mégy...? 2010.02.05 20:57:00
„Hová mégy – kérdezem feleled – nem tudom. Siettetném lépteim De te jobban sietsz. Előtted én te én előttem. Egy kapu előtt mégis megállunk. Megcsókollak Te nekem adsz csókot Aztán elindulsz szótlanul És magaddal viszed életem.” (Kassák Lajos: Veled…..
Énekhang 2010.02.08 14:08:45
@"fityisz": Tőlem is fogadd részvétemet! Áldjon meg Isten, enhítse a fájdalmad! Tiszta szívemből kívánom Neked!!

Múlt karácsonykor én is "elvesztettem" egy barátot, aki Istenhez költözött mindörökre. Nagyon tud hiányozni...
Még az életében kicsit viccelődve, de komolyan megbeszéltük, hogy ha odaát lesz, akkor közbenjár értem. (Már elég idős volt.) Ő mosolyogva igent mondott a kérésre.
Miután felocsúdtam az elveszítés fájdalmából, eszembe jutott a szövetségkötésünk, és úgy gondoltam szaván fogom! :-)
Imádkoztam, beszélgettem vele, kértem a segítségét, és maximálisan biztos vagyok benne, hogy neki köszönhetek dolgokat. Több jelzés is jött tőle. Imáimban sokszor csak azt kérem, hogy legyen velem. Megnyugtató a szerető jelenléte. Ezért csak "idézőjelben" írom, hogy elveszítettem. Valójában velem van és szeretjük egymást. Továbbra is a barátom. Persze megváltozott néhány dolog, de az igazi barátoknak ez nem áthatolhatatlan akadály. Újból alkalmazkodnunk kell egymáshoz a megváltozott körülmények között. Őszintén szólva szerintem most tisztább a kapcsolatunk. Sokkal mélyebbről, teljes valómból ismer engem, és én is az egész valómmal, egész szívemmel be tudom fogadni őt. Nagyon szeretem, és ezen a halál nem változtatott.

Kívánom, hogy Te is átélhesd ezt! Adja meg Isten, hogy a baráti szeretet-kapcsolatotok Istenben örök és fényes legyen!