Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leo getz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horthy kormányzó alakja hol totemként szolgál, hol madárijesztőként, aszerint, hogy melyik tábor használja fel. Kevés megosztóbb alakja van a magyar történelemnek, mint Horthy Miklós. Szinte nincsen olyan (pozitív vagy negatív) jelző, amelyet ne használtak volna már vele kapcsolatban. Engem a…..
leo getz 2020.10.20 00:48:20
@padlogaz: A vezérkar nem állt mellette! A magyarok nem azért harcoltak a németek mellett a szovjetek ellen, mikor a szovjetek jöttek, mert a szövetség... Hanem mert a lengyel példát látták. A szovjet megszállás után a lengyeleknél összeszedték az értelmiséget, és vagonokba zárva elhurcolták. Ügyvédek, papok, katonák, rendőrök... Katyn története... Orsós Ferenc patológus részt vett a németek kérésére a vöröskereszt oldalán a tömegsírok feltárásában. Az ott tapasztaltak bejárták a magyar vezérkart, és tudatában voltak annak, hogy Sztálin kíméletlenül kivégezheti őket... Inkább harcban esni el, mint hogy szovjet fogságba esni... Fura módon a szovjetek soha nem lettek felelősségre vonva a népirtásért, és mai napig ez a lengyel-orosz kapcsolatok mérgezője... Később a teljes lengyel kormány lezuhant az emlékhelyre érkezvén, és ott is ment a mutogatás hogy oroszok intézték el vezetőket.
Egyébként 1945-ben dr. Orsós Ferencet kizárta az MTA. A mai napig nem rehabilitálták, viszont 1990-ben a szovjet beismerés után kijelentették, hogy Orsós nem adott hamis szakértői véleményt.
Subba A nap képe 2012.02.09 12:01:12
leo getz 2012.02.10 09:25:07
@Dan Abnormal:

mond valamit ez a név??

Vnyesekonombank

A malév nem lett volna veszteséges, ha nem teszik azzá... Köszönjük Veres János segítségét, hogy az oroszok kialmoltak alólunk...
leo getz 2012.02.10 11:39:31
@vernarancs: Ilyet nem mondott senki... de egy vérkomcsinak nehéz ezt megértenie... 16 éve ugye szerinted megfelelő vezetés volt?? ugyan úgy, ahogy az államot is jó kezekbe tették... mert ugye a 2002-es évben szaladt el az adósság, hála a 100 napos programnak... vagy vagy arról ki tehet? 2006-ban miért lett az állam kiadása olyan eget verő?? Miről szólt az öszödi böszme??
leo getz 2012.02.10 11:42:39
@EasyBenefits: Korrekt leírás!
„Ilyen lánnyal még nem találkoztam,… érdekelt a dolog. Miért ne adnék esélyt neki, végül is nem prostituált volt” - mit csinálnál, ha a pornós múltú csajod körül a legjobb haverod legyeskedne? Van, amikor a lány múltja másodlagos problémává válik a kanos…..
leo getz 2011.12.22 14:27:11
Pornós csaj= pénzért baszok... tehát ribizli... Ribizlivel akkor kezdj, ha nem érdekel mi lesz vele miután megkúrtad... Lényeg! Csaj jól néz ki... tudja... megszerezheti a barátodat, és eléri, hogy összevesszél vele... tudja... tehát a sérült lelkű expornós luvnyának nincsenek érzelmei! Egészen pontosan van. Ön imádatnak nevezik. Saját magán kívül senki nem számít. Egoista. Hogy miből gondolom?? Elmegy baszni pénzért, mert 100x annyit keres, mint a gyárban... miért kell neki 100x annyi kereset? Mert lusta, félti a kis kezecskéit, hogy el ne kopjanak, meg így megmutathatja, hogy ugyan szarra sem való, mégis teli van lóvéval. A dolgok könnyebbik oldalát választja megkímélve önmagát. Egoista, mert a pénzt tekinti elsődlegesnek, és ezért baszik. Egoista, mert nem felelsz meg neki társként, hiszen akkor veled lenne mindig, nem keresné más társaságát. Egoista, mert tudja, hogy a barátodat a farkánál fogva vezetheti, és azt csinál amit akar, de még veled is. Egoista, mert élvezné, ha Ti egymást összevernétek, mert ez a helyzet őt izgatja.
A helyedben elküldeném a francba. Megkímélnéd magadat felesleges idegbajtól, és egy csomó szarságtól... Na meg Te vagy a férfi, és ha Te dobod az az egóját a földre baxa, bár hamar túlteszi magát ezen... de legalább nem úgy könyveled el, hogy a barátod miatt hagyott ott, hanem otthagytad, mert nem volt értelme a dolognak. Egyébként dobd ki, és mond meg a barátodnak, hogy dobtad a csajt, mert láttad, hogy vele is kever, és neked fontosabb a barátság egy expornós luvnyánál... Utána ha a barátod nem gondolkodik el, akkor az nem barát!
„Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak” - öt férfi, öt probléma. Az egyik nője karriert akar, a másik meg hercegnőciből kiváló anya lesz. Mai posztolónknak is hercegnőci jutott, aki hamar lelépett, mert…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
leo getz 2010.03.28 15:52:41
@bokorugró: A köcsög jelző pont arra illik, aki ilyen hozzászólásokat ír. Mondjuk inkább primitív köcsög vagy. Neked jól esik?
leo getz 2010.03.28 16:47:09
@vargaryu: Teljesen igazad van! Hozzá tenném mindig voltak ilyen botrányok, hogy egyik versenyző okosított... Csak egyesek nem ismerik igazán a történelmet.
Nézzünk egy példát! :

www.youtube.com/watch?v=0cz2NPHXgvU

de volt, hogy az ifjú senna is hibázott... lett is belőle sok hűhó...

www.youtube.com/watch?v=_vgMC8CSi8M

www.youtube.com/watch?v=7yBBUbeoHJ4&feature=related

de hogy valójában miről szól ez a sport???

www.youtube.com/watch?v=YQEqG2HfZmA

Szerencsére a versenyzők nem annyira primitívek, hogy ne jusson eszükbe, hogy mindenki ember, és a mesterségesen keltett cirkuszok csak a sport reklámkampánya miatt vannak...
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
leo getz 2010.03.28 14:03:10
Szerintem jól tették a rendőrök! Ha kért volna engedélyt, biztosították volna a helyszínt, akkor törvényes keretek közt megmutathatta volna milyen jó sofőr. Ha nincsen a környék biztosítva, bármilyen baleset történhet. Nem 1x fordult elő műszaki hibából hivatalos bemutatón, hogy baleset történt. Rallyautó csapódott a tömegbe, motoros repült a tömgebe, kerék szakadt le... Ezek a dolgok ami miatt jó, hogy büntetik!!! Ki válallja a felelősséget, hogy egy járókelőt nem csap agyon valami alkatrész? Felelőtlenséget még sportember sem követhet el. Egyik haverom úgy halt meg, hogy a motoros haverja bemutatót tartott egy parkolóban, és miután elesett a motor egyszerűen eldöntötte. Mentők mire kiértek, csak a halált tudták megállapítani. A szabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálok amit akarok, hanem azt, hogy felelősségem tudatában vállalom a következményeket mindazért, amit elkövetek. Ennek az esetnek a következménye a rendőrségi eljárás. Szabad ittasan bringázni, de ha elkapnak, akkor szopacs. Mivel ittasan bringáztam, elkaptak, fizetek. Veszélyeztettem a saját életemet állítólag, bár én magabiztos voltam, hogy nem történik bajom, mert tényleg nem mentem veszélyesen. Ez nem elég ok arra, hogy ittas vezetés miatt nem büntessenek.
A vadász sem kezd el a faluban lövöldözni, hogy bemutatót tartson, mert még a tartási, viselési engedélyét is elveszik... ugyan ez vontakozik mindenkire. A szabadság nem egyenlő a törvény be nem tartásával. Törvények nélkül élni nem lehet, mert akkor mindenki lopna, rabolna... bár ez nálunk mostanában általános. Csak az a különbség, ha Te szeged a törvényt, akkor rohadt szemét a törvényhozás, meg szabadság, de mikor Téged rabolnak ki, ütnek le, vagy a Te járművedben okoz kárt valami barom, aki száguldozik egyből előkerül, hogy miért nem büntetik meg jobban... 2 élű fegyver!!!
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..
leo getz 2010.01.19 21:12:37
Egy valamit elfelejtenek a kedves emberek. A természetben sosem az számít, hogy a sperma donor hány éves, hanem az, hogy ki a legerősebb. Általában az érettebb bikák elhajtják a fiatal suttyókat, és nem számít mennyi idős a fiatal tehén. :) Ugye az emberek hajlamosak magukat kiemelni az emlősök közül, úgy mond mi civilizáltabbak vagyunk, meg tökéletesek, de a valóság, hogy állatok. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy manapság nem nagy dolog b@xni orrba szájba... Tehát mégis csak győz a természet az intelligencia felett!!! Most azt látom egyesek felháborodnak, mert szerintük gyomorforgató az, ha egy már érettebb férfi egy ifjú nőstény ördögöt magáévá tesz... Részemről még mindig természetesebbnek tartom, mint a liberalista egynemű szexet, ami az állatvilágban SEHOL nem fordul elő... Állatoknál nincsen homoszexualitás, csupán degeneráció, amit a természet megtanult kezelni. A nem túl életképes egyedek kihalnak, és egy szaporodásra nem képes állat eltűnik a sérült génkészletével a föld színéről.
Visszatérve a témára, részemről nem tartom gyomorforgatónak ezt a felállást, hiszen természetes dologról van szó. Keresi a kis csirke a legimpozánsabb hímet, akitől várja a szaporodási procedúrát... Persze idővel a hormonokat le fogja győzni az ész, és a következő lángolás, de legalább lesz oka, hogy félre drótkefézzen a kiéhezett anyuka... na meg rájön, hogy vannak bizonyos felfogásbeli különbségek, de mint mondják mindenki a maga kárán tanul. Az emberek megválogatják az autót, telefont, ruhákat, de pont azt nem szokták, akivel összebújnak...

Cest'la vie