Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabbby

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
Szabbby 2011.07.21 09:46:59
@Pallasz magic: A meteor mennyibe kerül?
Nagyon sok olyan fiatal fordult hozzám az utóbbi időben, aki már tanult 1-2 trükköt youtube-ról és hozzá hasonló érdeklődőktől, és szeretne továbblépni, de nem tudja hogyan. Mivel lusta vagyok mindenkinek emailben válaszolni, úgy gondoltam leírom a véleményem a témáról: 1. Olvass könyveket és…..
Szabbby 2011.03.09 18:35:24
@Sensei87: Szekszárdon nem tudok, de szerintem van viszont ami közel van Baja ott Molnár Szabolcs , Nölcskei Martin és jómagam :)
Szabbby 2011.03.11 20:31:19
@Sensei87: Hát Szabolcs Régebben voltak street magicelni én meg Szabihoz járok tanulni. Engem inkább a mentál érdekel, de azért eleinte (sőt még ha eszembe jut valami akkor most is) tanultam nála kártyát, érmét meg minent amit kell.
De amúgy: lovas.szabolcs@freemail.hu
itt tudunk beszélni.Ez az msn-em is.
Szabbby 2011.03.14 22:14:42
@Sensei87: Akkor ha írsz ugyen erre az e-mailre azt többször nézem naponta, ott tudunk beszélni.
Aki lemaradt volna a tegnapi adásról, amiben Susán Péter öt szőke nőt bűvölt el trükkjeivel, az most bepótolhatja. Íme a videó:   Update: Újabb videó Péterről alább. Ha tudsz közelgő bűvész tv-s szereplésről, kommentezd ide!..
Biztos sokaknak van tapasztalata a különböző kártyákkal és finishekel kapcsolatban. Az alábbiakban némi infót szeretnék megosztani a US. Playing Card Co. különböző finisheiről: Air-Cushion Finish (Bicycle) Az "Air-Cushion" szó szerint azt jelenti, hogy légpárna. Ez a…..
Szabbby 2011.01.09 00:28:09
@WIRtual: Aviátor----> figaróban nézted már?? (cskmert ott szokott lenni) Meg az sztem olyan mint a Mohawk.Nekem aviátorom van mohawkkal meg már próbáltam és szten nem nagyon van különbség.És az én aviátorom azért már elég régi, meg a széle is koszos meg mindenféle hajtások vannak rajtuk meg minden és legyezőket még mindíg simán lehet vele nyitni.Mondjuk sztem az attól is függ, hogy mennyire van megsértve a felülete.Pl, hogy homokba esett le vagy salakba..
De ez csak az én véleményem :)
Kedvencem mikor egy bűvésztrükk videójához ilyan kommentek jönnek: adobe after effects, videotrükk, kamu az egész. Szerintem egy bűvésznek az utólagos számítógépes szerkesztés gyanújának árnyékát is messziről kerülnie kell. Persze van aki ezt másképp gondolja. Simon Pierro…..
A mai képen azt vehetjük észre, hogy a hullám miatt úgy az amúgy fehér háttér színesnek tűnik...
Szabbby 2010.12.10 10:49:33
Copperfield AZ ILLÚZIONISTA. Így, csupa nagybetűvel. Nem csoda, ha mindenki őt akarja koppintani. Nade azért talán szó szerint mégsem kéne. Az Origami amúgy is minden idők talán legtöbbet koppintott illúziója. Elöször jöjjön a mester előadása: És most Mr. Copycat, aki…..
Szabbby 2010.11.11 17:02:21
@.:Leonardo:.: heh :D ismerős...
A kártyacsalókról sokfélét hall az ember. Van, aki tegnap kezdte, van, aki évek fáradtságos munkájával sajátította el a tudását. Van, aki titokban szeretne maradni, és van, aki telekürtöli a fél internetes világot azzal, hogy mennyire veszélyesen él. Kinek melyik út tetszik,…..
Szabbby 2010.11.07 19:21:43
Ha halloween, akkor Houdini. 1926-ban ezen a napon hunyt el a világ talán leghíresebb bűvésze Harry Houdini. Ebből az alkalomból sok helyen tartanak a bűvészek szeánszokat, megemlékezéseket tiszteletére.Budapesten is van egy hely, amit a nagyon sok külföldi bűvész felkeres ha valami…..
DiMagic Orient 2010.10.24 12:10:00
  Na végre. 3 hétig próbáltam sikertelenül lerenderelni a videót, de most, az új gépemen ez végre sikerült is. Hálistennek.  Az Orient az első saját flöriseim között van, és az összes közül ez a kedvencem. Nem tudom miért, de valahogy úgy megfogott. Egyáltalán nem…..
Ha sikerült kiválasztani a megfelelő zenénket, akkor megnyugodhatunk, mert a dolog nehezebbik részén túl vagyunk, de hátra nem dőlhetünk, mert csak ekkor következik a hosszú időn keresztül tartó gyakorlás szakasza.Mindenki tudja, hogy a bűvészek számára elkerülhetetlen a…..
Már csak két nap van hátra és a bűvész blog szerzőinek krémje, dream teamje, azaz all stars csapata belevág a lecsóba. Hogy mindezt hogyan fogják tenni, arról részletesen itt:www.illuzioszinhaz.hu/radio/Budaors_radio_IHSZ_interju_2010_10.mp3Akinek igénye van mindezt megtenkinteni itt…..
A zenei gagek és hangeffektek nagyban meg tudnak spékelni egy bűvészműsort. A legfontosabb azt megérteni, hogy a nézők nagyon szeretik látni, hogy valaki pontosan dolgozik zenére a színpadon. Ahogy az előadó precízen megkomponált zenére dolgozva, bizonyos hangokra időzíti…..
Soma Dél-KoreábanSoma Augusztus 8 és 12. között a Busan International Magic Festival-on szerepelt Dél-Koreában, számos neves kolegájával együtt.Új kártyák a FigarobanTöbbek között a Bicycle 125 Anniversary Edition, Bicycle Limited Edition Series No. 2., Ghost Gaff Deck,…..
A nagy nyári melegben mi eshetne jobban, mint egy kis hűsítő cold reading!Az első magyar nyelvű könyv a Cold Reading technikájáról. A szerzők: Martin Adams és Leslie Lynch az angol nyelvű szakirodalom alapján vezetik be a hazai mentalistákat és érdeklõdõket a cold reading…..
Régóta lehetett hallani pletykákat arról, hogy a U.S. Playing Card Company a jövőben nem hajlandó semmilyen gaff lapot nyomtatni a 808-as Bicycle paklihoz. Sokáig nyúzták egymást a Murphy's Magic Supplies-al, míg végül a következőt találták ki: A jövőben nem készülnek gaff…..
Valahol a topit és a raven között helyezkedik el a legújabb utility device, a TKO. No Pulls, No Magnets, No strings, No coat, No Sleeves.  Itt kapható: store.ammarmagic.com/tko--the-kaylor-option--by-jeff-kaylor.html..
Szabbby 2010.05.29 21:58:34
@Bűvész Bence: hol tudtad megnézni a magyarázó vidit?
Szabbby 2010.05.30 11:07:53
@Bűvész Bence: és az e-mailomra se írnád meg? :D ( lovas.szabolcs kukac freemail pont hu)
Miután végighaknizta szinte az összes létező európai tv műsort, a brit csillag születikben is bemutatta uborkaszeletelési tudományát Hayashi. A produkciót itt tekinthetitek meg, alul pedig ugyanez a produkció a holland Uri Geller showban és a magyar fókuszban. ..
Szabbby 2010.05.15 22:49:26
Szabbby 2010.05.18 13:57:23
Bűvész blog Martin Eisele 2010.05.08 12:05:00
A 2006-os FISM Micro Magic kategória győztese (a felvétel a 22. RonMcmillan versenyen készül, amit szintén megnyert): ..
Ma délután 3-tól a RadioQ 99.5 Zebra című interaktív délutáni ámokfutásában az Illúzió és Humor Színház művészei lesznek vendégek, azzal a nem titkolt céllal, hogy gátlástalanul promótálják az április 26-i műsort. Aki lemaradt volna Bence jóvoltából itt…..
Szabbby 2010.04.22 19:39:46
Március 12-én, szerdán az m2-n a Vigyázz, kész, rajt! - Pályakezdő fiatalok portréműsora című műsorban Kőhalmi Ferenc bűvész egy napját mutatták be. Ferencet végigkísérhetjük egy óvodai fellépésre, a Csodák Palotájába valamint a riportban egyik tanítványa és…..
Az  origo filmklub készített interjút Árpa Attilával a készülő Rodolfo-film kapcsán: Árpa Attila második nagyjátékfilmjére készül: a legendás bűvész, Rodolfo (civil nevén: Gács Rezső) életét dolgozza fel. A producer, Pusztai Ferenc jelenleg külföldi partnereket keres a…..
Szabbby 2010.03.13 12:30:51
Mivel naponta kapok emaileket, hogy magyarázzak el trükköket, de persze ne ilyen gagyikat, hanem igazi komoly trükköket, ezért íme álljon itt egy látványos trükk részletes magyarázattal: Varázsoljunk bölényt a kalapból! Írta és rajzolta: Al Jaffee, Fordította: Tóvári Dorottya…..
Ahogyan sosem láttátok még Hajnóczy Soma világbajnok műsorát: sikítozó nézők, villódzó feliratok a képernyőn és az elengedhetetlen folyamatos hangalámondás. Soma a japán God Hands II című tv showban lépett fel januárban. Video: ..