Regisztráció Blogot indítok
Adatok
culé

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkoromban a G.I.Joe volt a kedvenc játékom, de nem lehetett örökké csak G.I.Joe-zni….és nem is csak Joe-m volt. Éppen ezért rendszerint váltogattam, hogy éppen milyen típusú játékkal játszom, egyik nap egy kis ez másik nap az stb. A Joe mellett így erős személyes kötődésem alakult ki a…..
Belsőség A tökéletes taxi 2013.08.06 18:14:51
Nem állítom, hogy teljesen józan voltam, ezért is kerestünk taxit. Igazából nem is voltunk biztosak benne, hogy taxi kell, hiszen alig fél óra lett volna gyalog hazáig, de a héten már kétszer slattyogtunk haza Pestről, és nem volt kedvünk megint átbattyogni az alagúton. Mégis…..
A spanyol kormánypárt (PP) támogatja a Katalán Bikaviador-Egyesületek Szövetségének (Federación de Entidades Taurinas de Catalunya) azon indítványát, amelyben azt javasolják, hogy a torreádoros cirkuszt nyilvánítsák kulturális örökséggé. A népes közönség előtti…..
Made in Barna Naplemente 2013.01.05 17:00:27
A Güell-palota mókás kéményei figyelik megigézetten a lemenő nap búcsúzó fényeit. Varázslatos! via Flickr..
A nyári felkészülési szezon a Manchester United elleni barátságos mérkőzéssel folytatódik, amire ma este 20 órakor kerül sor Göteborgban. via Mundo Deportivo Mostanában a gránátvörös-kékek rendszerint felülmúlják a vörös ördögöket a tétmeccseken. (Isten tartsa meg jó…..
culé 2012.08.08 18:17:26
Az igazi jó idő nem akar beköszönteni, ám reménykedjünk benne, hogy ez a nyár első hónapjában megváltozik. Több biciklis túra is lesz júniusban, a legközelebbi 3-án, a homokháti kerékpártúra, majd Árkád-túra is lesz, egyelőre ennyi biztos.   Irány Ruzsa 2012. június…..
Vastagbőr Megkapják az orvosok 2012.05.16 12:10:00
Volt "szerencsém" a múlt hetet egy, a Nemzeti Ágyszámcsökkentés keretében hamarosan megszűnő kórházi osztályon tölteni, ahol a rutinjuk miatt először bunkó banyáknak tűnő nővérkék valójában kedvesek, és lelkiismeretesen teszik a dolgukat a lepra körülmények és az…..
culé 2012.05.16 14:55:04
@Tzimisce: A felmondó nyilatkozatokat kéz a kézben darálták le Papp és Szócska urak a bejelentés után néhány héttel.
Érdekes, hogy a Magyar Rezidens Szövetség honlapján a mai napig olvasható, hogy miben egyeztek meg.

www.rezidens.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=229:mrsz-sajtonyilatkozat-qhazat-az-orvosnak-orvost-a-hazanak

Szó sincs ügyeleti díjak befagyasztásáról, ALAPBÉREMELÉS szerepel bérkiegészítés helyett..
Most vagy átbaszták a Rezidens Szövetséget is és utólag módosítgatnak, vagy fogalmam sincs...
Ezek után ki hiszi azt el, hogy jövőre majd beépítik az alapbérbe?
A szar akkor is szar marad, ha szépen becsomagoljuk, ez olyan alapvetés, amivel nehéz lenne vitatkozni. A Megasztár hétvégi adásában a zsűri már nem először olyan versenyzőket juttatott tovább, akiknek egy normális tehetségkutatóban (a hangsúly a tehetségen) semmi keresnivalója…..
culé 2010.09.13 13:28:00
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..