Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeBassz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NeBassz 2011.10.06 23:59:21
@Bodoci: "elírás" az hosszú "í", te bárdolatlan tanyasi elfajzott tuskó-származék :P:D
NeBassz 2011.10.09 19:17:24
@Bodoci: vááá, imádom az ilyen felhasználónévből lelket és/vagy IQ-t elemző megmondóembereket xD. Nem beszólni akartam, csak felhívni a figyelmed arra, h kissé túl komolyan veszed magad, ami már magában lehetetlenné teszi, h más is komolyan vegyen:D Az meg már csak az én perverzióm, h az ilyen körmönfontan okoskodó, mégis sekélyes emberek fejét egy tompa fémtárgyhoz odaütögetném ^^
Ez is csak egyszeri megjegyzés!!!
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
NeBassz 2011.04.30 19:55:09
@Rick Astley: még egy divatdrukker, aki azóta tud a barsza létezéséről mióta messi manóék vannak a mindenhol a kirakatban. szánalmas vagy.
nyilván a társak tudtak vmit, h így leszarták azt a rinyapina buszkec-et,
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..