Regisztráció Blogot indítok
Adatok
castor84

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozikert Vasember 3 - Ben Kingsley 2013.09.03 21:36:48
Talán az egyik legnagyobb meglepetés a filmben sir Ben Kingsley felbukkanésa, és az a szerep, melyben megmutatja hogy egy igazi szinész mire is képes.A kegyetlen terroristavezértől egésszena..nos ezt meghagyom azoknak akik még nem látták a filmet, és jót akarnak szórakozni rajta.…..
Mozikert Elysium - Zárt világ 2013.09.03 13:36:58
Már nagyon sokan várták Blomkamp új filmjét azok után, hogy néhány évvel ezelőtt egy heti zsebpénzből összehozta a District 9 sci-fi filmjét. Megmondom őszintén, nekem az előző mozija nem tartozott a kedvenceim közé, mégis nagy elvárásokkal vártam az Elysium-t. Már csak maga…..
Bagdad a múlt század nyolcvanas éveinek végén. Az iraki fővárosban virágzik a korrupció. Csak a hírnév és a kapcsolatok számítanak, bármi és bárki megvásárolható. Emellett Bagdad a Fekete Herceg, a rettegett Udaj Hussszein játszótere is. A diktátor Szaddam Husszein pszichopata…..
Now will be held the Tim Burton's week third time in this year's advent. :) Every people, who's join this event, will watch in his home the film what we post in this page. And after she will write about her opinion in a comment! Yes, this is like a book club, but who cares ? :D Yearly,…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
castor84 2010.09.24 10:23:00
142
Múlt csütörtökön mutatták be Esztergomban az új Swiftet, és bár az autóval kapcsolatos adatokat remekül titkolta a gyár, azt tudni lehetett, hogy dög meleg, vagyis pompás motoros idő lesz. Felvettem a szép, püspöklila ingemet, hiszen Esztergom érseki székhely, aztán lementem a…..
Normális esetben egy motor restaurálása hónapokig, elfoglaltabbaknak évekig tart. Aki saját maga nem mer nekiállni, gyakran cimboráinál gyönyörködik – elkap egy-egy munkafázist és örül, hogy részleteiben látja újjászületni a gépet. A hétvégén lezajlott OT Expo egyik…..