Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gubancka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Újabb Priest trailer 2011.01.12 14:49:00
Ez az ajánló már akciódúsabb, azt hiszem mindenképpen beülök rá a moziba. Beszarok, annyira várom. Májusig pedig sokat kell aludni:(    ..
Praxis Tönkretették a fogaimat 2010.04.19 07:44:00
Sziasztok!Az én történetem már jó pár éves, fogszabályzós sztori.Történt egyszer, hogy fogszabályzásra lett szükségem. A felsőfogsoromon valóban indokolt volt, az alsón kevésbé (ott elég lettvolna kihúzni egy darab fogat, ami befelé nőtt, mert nem volt helye,máskülönben…..
Igen, kedves olvasóim, jól látjátok. Egy gombnyomásnyira megtekinthető lesz az ominózus TOP-listám kilencedik helyezetje, a Begotten. A film néma, szöveg sincs, tehát a megtekintésének nincsenek nyelvi akadályai. Érdemes azonban hanggal együtt nézni, mivel úgy sokkal hatásosabb.…..
"Dzsebi a becses neve, és általában ez az a póz amiben a közvetlen közelünkben szeret tartózkodni" - írta Skyscraper...
gubancka 2010.04.04 10:36:29
@agyvihar: ok, erre már nem lehet semmit reagálni. Egyezzünk ki egy gömbölydedben, talán nem sértő Dzsebinek, a Garfield imitátornak. [nagy kedvem lett saját dögöm föltöltéséhez ;) ...coming soon...]
Bohócok. Mindenki ismeri őket: kifestett arc, tarka ruha, piros (krumpli-)orr és keménykalap. Egy cirkuszt egyszerűen nem lehet nélkülük elképzelni, ők a legmeghatározóbb alakjai. De kik is ők valójában? Vajon miért olyan gyanús nekünk az állandó jó kedvük és töretlen…..
Már korábban is párbajoztattam a hasonló filmeket, először a két azonos címűt, aztán a két egyaránt harmatgyenge nagyon-nagyon tini-horrort. Most azonban a nemek harcáé lesz a főszerep: a gyilkosok itt az ágyékunk között találhatóak. Az "összecsapás" jogos, hiszen elméletileg…..
Deadgirl (2008)   Rendezte: Marcel Samiento és Gadi Harel Enyhén filozofikus kérdés, hogy ha valaki szexuális aktust folytat egy élőhalottal, az akkor most nekrofília? A film nem ad erre választ, de mindenképp valami olyat láthatunk, amire még nem igazán lehetett az egyszeri…..
Grotesque / Gurotesuku (2009)   Rendezte: Koji Shiraishi Újabb csemegével szeretném meglepni olvasóimat. Akiknek olyan gyenge a gyomruk, hogy már egy Csáth Géza novellától is kiakadnak, azoknak íme egy rövid kritika, hogy a többit ne kelljen elolvasniuk: Ez egy beteg,…..