Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaszandras

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát a Phiuk úgy döntöttek ,hogy letölthetővé teszik az új lemezt. Meg is értem , inkább onnan töltse le az ember mint torrent oldalakról. Így legalább számon lehet tartani ,hogy hányan töltik le. De lehet őket támogatni pénzösszegekkel. Akinek esetleg kellene az eredeti motyó…..
A folyékony kolbász volt az első magyar házi pálinka cserélgetős piknik legbizarrabb kreálmánya. ..
vadaszandras 2010.05.04 14:48:37
@Bergeroth: mit tehetnék még hozzá? ennyi...
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
vadaszandras 2010.04.30 14:40:25
@Otranto: ez a f@sza cég gyanítom egy kerékpáros kézbesítő futárcég (de sztem ez itt rajtad kívül mindenkinek világos). Hogy mik vannak?
Pegi, örülök, hogy így alakult... sajnos 100ból1
vadaszandras 2010.05.01 11:29:17
@Dr. Eher: bciKli!!! Helyesírás, könyörgöm! Hány szegény autós ment börtönbe az évek során a sok szabálytalanul közlekedő bringás miatt?! Honnan szeded ezeket a baromságokat? Havonta 2 kerékpáros hal meg csak azért mert a figyelmetlen autós rányitja az ajtót... erről ennyit... mindegyis, csak felhúzom magam...
vadaszandras 2010.05.01 11:33:04
@Otranto: látom elkaptad a mondanivalót... ne haragudj ha sérült az önérzeted. engem a versengés nem élted, de a hisztid sem. szépnapot
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
vadaszandras 2010.04.25 14:33:24
@Mr. Mojo: újabb Bárány&Jován rajongó:D
BRÉKESSÉG...
"Mi toljuk a babáinkat kis babakocsikba szíjazottan a dübörgés és hömpölygés közepette, amelyben minden egyes olajüzemű motorizált-páncélozott test életveszélyes minden egyes szív-tüdő és vérüzemű puhatestűre... Mi emeljük a kerékpárokat a fejünk fölé, csillognak…..
vadaszandras 2010.04.24 18:30:33
@Pirx: A kultúrált hozzászólásodból következtetek: hasonlóképp művelt és felvilágosult gondolkodású lehetsz mint az általad emlegetett ERŐSZAKOS TAHÓK. Miért kell utálkozni? Nemértem... Emberek mindennapjait teszi ki, hogy utálják az autósokat, utálják a bicikliseket (vajon mit tesz az a szerencsétlen aki hétközben autózik, hétvégén pedig bicajozik???)

Énis közlekedek autóval de lakarmol a stressz a seggemig amikor épp a biciklin ülök és néhány autós nem képes KÖZLEKEDNI!

lassan már ott tartok, hogy minden autón INDEX használatát tenném kötelezővé!!! jah hogy széria?! A legtöbben nem használják, pedig ha az ember kitartja az ujját akkor beleakad...

Lényeg hogy utálkozás helyett GONDOLKODNI... egy kicsit...

Jah meg persze KERÉKPÁRADÓT MINDENKINEK!!! soksikert...

Ott a másik oldal... A CM-nek van két napja egy évben, az összes többi az autóké, TALÁN(???) ennyit minden autós kibír, ha nem, akkor az ostobábbja agyvérzést kap a CM miatti dugóban... MEGÉRI?
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
vadaszandras 2010.04.24 13:57:00
@rendőr007: remélem egy CM demonstráció közben kapsz majd agyvérzést, mert a gyíkagyad nem bírja majd a kiképzést. teee a saját szervezeted szégyene vagy, miattad szívnak a normális yardok. őket szopatod nem minket, vedd már észre... brékesség, brakeless...
Ez a kérdés foglalkoztatott erősen, amikor a körúton egyik kezemmel toltam hazafelé a Neuzer Altrixomat, a másikban meg a pedálját szorongattam. A pedál hajtókarja ugyanis menet közben kettétörött. Épp a Vígszínház előtti kereszteződés piros lámpája után léptem oda egy…..
vadaszandras 2010.04.03 16:28:11
@min: nah te is leszűrted a mondanivalót:) a zárványt tényleg nem látni ez valóban hülyeség...
De nem említettem hogy XT-nek kell lennie(!!!:D)
A mondat elejét átugrottad, lehet h csak a fikázás volt fontos?! sebaj... szépnapot