Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monsterhumster (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két vállalat van Magyarországon, amelyik magasról szarik az ügyfeleire és erre még külön ideológiát is gyárt, vagy a valós és fontos előírások mögé bújik: a Posta és a MÁV. Ha nem kapod meg a csomagodat, vagy azt összetörve, szétbarmolva, megtaposva szeded össze egy…..
Monsterhumster (törölt) 2013.09.16 13:29:57
@halaloszto: Már elhelyezkedtem laza 2 éve, novemberben megyek abu dzabiba dolgozni, biztos a nem hozzáértésem miatt.
A szabály az szabály, attól hogy kényelmesebb lenne pár embert leölni, még nem teheted meg.
@naezjó?: Nem utaspartner, de az sem, ha pár ember megmurdál. Néha nem olyan egyszerű ezt elkerülni, mint ahogy képzeli pár ember.
@KaSzi: A probléma hogy fogalmad sincs a MÁV összetételéről, és hogy miért állt a vonat ott, és úgy ahogy állt. Nem lehetett jobban, gyorsabban megoldani, a jogszabályalkotók sajnos ezt nem tették lehetővé. Hogy a kallerok viselkedését a MÁV-al azonosítják, az pedig szerintem az utazóközönség problémája.

A sejtelmes nem máv alkalmazott meg az, ami. Nem akarok vádaskodni, nem az én tisztem, de a rendelkezésre álló információk alapján véleményem szerint ez a forgatókönyv a legvalószínűbb.

Ha pedig valakit hibáztatni akar a tömeg akkor a teljesen inkompetens jogalkotókkal kezdje, és ott is fejezze be. A MÁV politika, ami éppen rossz kezekben van.
Monsterhumster (törölt) 2013.09.16 13:34:34
@gz0zg74: És a három felsoroltból szerinted minden esetben mindegyik MÁV alkalmazott?
Ja nem.
Kapufa.
Kedves Olvtársak,  úgy látszik lement rendben az amerikai premier, és ismét felkerültünk a civilizáció térképére, a karácsony nagy slágere a Kindle Paperwhite immár a szokásos módon rendelhető Magyarországra. ÁFÁval, de tok nélkül 203 dollárért, tokkal 271 dollárért…..
Nagy örömömre sokan küldtetek képet a rovatba, amihez a reggeli sajtószemléteket örökítitek meg a reggelitekkel. Ez a nap utolsó békés pillanata, és mint mindent, ezt is mindenki máshogy csinálja, lássuk, Sparrow hogy oldotta meg a feladatot.Belfastban nagyon nehéz összehozni egy…..
Tegnap frissítették a gépeket, kijött a várva várt új sorozat. Mindegyik géphez hozzányúltak, hol csak egy kicsit reszeltek az eredeti koncepción, hol drasztikusan újszerű felépítéssel léptek piacra. De nézzük meg, hogy mit is jelent ez a sok változás a gyakorlatban. Első…..
Monsterhumster (törölt) 2010.04.14 13:46:15
@keeroy: Plusz Áfa.

233*1.25= 291 ezer forint.
Itthon 339.
Drágább, még így is, de a különbség sokkal kisebb. Amúgy meg a benzin fele annyiba kerül USA-ban. Benzinkúton is sírni szoktál?
Arról nem is beszélve hogy minden műszaki termék olcsóbb kint.
Vannak még csodák, az Apple elfogadta az Opera Minit, vagyis a szupergyors böngésző megjelenhet az Apple telefonján. Ez azért is meglepő, mert korábban simán dobott vissza böngészőt az Apple azért, mert ugyanazt a funkciót látja el, mint a Safari.Egy korábbi videóból láthattuk,…..
Különösen jó nap/ok... Tegnap kiderült holnap(kedden) délelőtt nem kell jönnöm dolgozni. Csak este 6tól, az meg frankó mert kedden korán végezni szoktunk, olyan fél 10fele. Másnap, szerdán egész nap szabad leszek. Úgy döntöttem a fél napomat pihenéssel töltöm. Végre kialszom…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
„Iván lassan odaúszott hozzám, a víz alatt árkarolt a lábával, rámtapadt mint egy polip és szájon csókolt” – levélírónk boldog kapcsolatát csak párjának az idióta haverja árnyékolja be. Az ürge minden határt átlép, tenyérbe mászó, és igen irritáló…..
Monsterhumster (törölt) 2010.02.24 07:47:17
kispapp blog 02.05 64.nap Péntek 2010.02.05 14:42:28
Igen, az a szerda huhh... Nem is ragoznám tovább.Ma megrendelem az objektívet, úgyhogy most nagy az "öröm & bódottá". Alig várom a hétfőt, remélem addig megjön, mert ha minden igaz akkor leszek szabadnapos. Ilyen olyan dolgokból kifolyólag, ezt most nem…..
Monsterhumster (törölt) 2010.02.06 22:51:57
facebook blog Farmville tippek 2010.02.04 14:25:00
Bevezető: Na, egy életre megtanultam, hogy kétszer megnézzem a "Ment és bezár" vagy "Publikál" gombra nyomtam-e vagy sem vázlati fázisban. Alább az eső utáni köpönyeg, de a hozzászólások miatt az eredeti poszt is kint van. Aki regisztrálva van a Facebookon az…..
Mint azt már korábban tudni lehetett, január 27-én lesz az Apple következő show-ja, most azonban már nemcsak a pletykákból, hanem a kaliforniai cég meghívójából is ismerjük a dátumot. De nem is ez a lényeg, hanem a szlogen: "Gyere el, hogy megismerd a legújabb…..