Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jazz/O

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor szombat éjszaka – vasárnap hajnalban – véget ért az USA-Ghána meccs, körbekapcsolgattam a thai csatornák között, s a Channel 3 éjszakai híradójában láttam az első képeket, hogy két turistákkal tömött speed boat összeütközött a tengeren, Koh Phangan mellett.…..
Jazz/O 2010.06.27 19:38:19
@Dömper Ármánd:

Iagazad van Ármánd!
Legközelebb majd veszek leckéket a Jézus Legszentebb Szíve Legényegylet vízen járó tanfolyamán csak a kedvedért.

Felkészületlenségednél már csak a cinizmusod nagyobb.Hiszen ha tudnád, mint azt ezek szerint nem tudod, este 10 után már csak ilyen speed boatokon elérhető a sziget.

További szép estét!
Életet lehelünk méltatlanul elfeledett rovatunkba, és nem más előtt tisztelgünk mai posztunkban, mint a jó útra tért James Alan Hetfield előtt, de közvetve az egész Metallica előtt is. Ez a klassz kis rovat egyben lehetővé teszi, hogy megemlékezzünk a bő…..
Edda Művek/D. Nagy Lajos – Gyere őrült (1986) Tény, hogy volt idő, mikor a jó ízlés törvénykönyve még nem írta elő az Edda-rajongás valamint az álbajusz és az álszakáll viseletének megbonthatatlan egységét. Hogy ez a paragrafus pontosan mikor kerülhetett bejegyzésre,…..
Subba Subba szív iWiW: Zuzu 2010.01.22 10:01:00
Tudjuk, hogy megvan a VIP jegyünk a pokolba emiatt, de értetek bármit! Wálogatás!   Szerintem is szuper let a kép tejesen maga biztos nak tüsz és jol kiegyen sulyozotnak Barbieka Volt pasimmal nyaraláson, csak a kalap miatt Zuzu Fotosop artista Ingyen dugható csajok Fotosop…..
Jazz/O 2010.01.22 13:46:40
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
Jazz/O 2010.01.20 18:53:38
@J.G.:

Valóban lehetne akár ez is a megoldás, hogy saját földeket vesznek az előállítók.
Kérdés csak az, hogy megteheti-e ezt mindenki?Ebben az esetben egyébként talán az illetékes szaktárca hozhatna egy olyan föld jogszabályt, ami lehetővé tenné a vállalkozások kedvezményes föld szerzését.Ez eredet védelmi szempontból is szerencsésebb lenne.

Az más kérdés, hogy a 2010-ben a külföldiek föld szerzését megakadályozó türelmi idő lejártáig lenne-e erre lehetőség egy választási évben.

Valószínűleg nem sok ...

Ami az ízlések és pofonokat illeti valóban kár lenne erről vitázni, hiszen ez már tisztán szubjektív kérdés.Én sem csak kizárólag Panyolait iszom, és ez jól is van rendjén.Ha valami miatt, hát pont a választás szabadsága miatt kellene megmaradnia ilyen sokszínűnek ennek a palettának.
Jazz/O 2010.01.20 19:22:12
@sompalinka:

Tulajdonképpen az általad leírtakhoz nincs is mit hozzá szólnom.Azt gondolom a helyzetértékelésed a tesztek körüli anomáliákkal kapcsolatban az én véleményemet is tükrözik.

Felvetésed a külföldi szakértők bevonásáról elgondolkodtató, bár nyilván egy ilyen paranoid környezetben már önmagában a meghívó személye is előzetes kritikákat generálna.
A meghívandó szakértők személyéről előbb a lehetséges résztvevők delegáltjainak kellene konszenzusos javaslatot tenniük, megelőzendő a későbbi sárdobálást.
Ebben az esetben, (ha valóban felállhatna egy pártatlan zsűri), azt gondolom senki sem sajnálná rá a pénzt.

Ami a megjelenő "szaklapok" hirdetési felületeiről írtál, erről már korábban kifejtettem a véleményem.Sajnos nem voltak, és nem is lesznek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy egy-egy zsírosabb, mondjuk egy éves hirdetésért, (akár tulajdonosi nyomásra is), merre is fog egy-egy író tolla.
Ám ha a létre jönne egy vagy több valóban hiteles verseny, akár évente többször is, akkor az kifogná a szelet az elfogult írók vitorlájából.Hiszen hitelét vesztve szakmai öngyilkosságot követne el, ha később mondjuk valótlan dolgokat állítana egy arany érmes pálinkáról.

Összegezve valóban sok a kérdés, és kevés a válasz.
Remélem azonban, hogy az ilyen és hasonló párbeszédek nem csak a partvonalon túl zajlanak mint itt, hanem abban a környezetben is, ahol a döntések megszületnek.

A józan ész és a pálinka szeretete ugyanis ezt diktálná.
Jazz/O 2010.01.20 20:37:36
@sompalinka:

Azt hiszem jobban ezt a írást már nem tudjuk körbe járni.Más ügy kapcsán itt vagy máshol folytatjuk.

Remélem ott már örömtelibb események kapcsán ...