Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csikano

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világító Torony próba kör 2013.10.26 22:37:56
..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Bár az Amatőrök hétvégéje jegyében egy külön poszttal készültem a budapesti alsóbb osztályú küzdelmekről, végül mégis úgy döntöttem, hogy ezt a bejegyzést egy egykoron szebb napokat látott csapatnak, a BVSC-Zuglónak, és nagy általánosságban a XIV. kerületnek szentelem.…..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Szerdán este adták át nagy csinnadratta közepette az idei Fonogram-díjakat, ahol a 2009-ben megjelent magyar (és külföldi) lemezekből összeállított jelöltek közül nyertek a szerencsések elismerést. Mi most szubjektíven kiemeljük azok, akik érdekesek számunkra: a legnagyobb…..
Fighter Napicsajok 2010.02.11 05:34:00
Csikano 2010.02.11 10:33:16
A harckocsioszlopok Pázmány Péter legfrissebb értelmiségi terrorakciója miatt indultak be. Az ismert agypusztító ezzel a képével a legszebb napjaira emlékeztetően ugrál a finom, érzékeny emberek szürkeállományának maradékán. A szemét, aljas pixelhalmaz megfejtése:…..
Csikano 2010.01.19 08:59:02