Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csetel

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy egyszerű trükk, amivel villoghatsz és feldobhatod a leghétköznapibb leveseket is. Zárójelben, és szerénytelenség nélkül: levesben jó vagyok :) Kell hozzá: telemea. Oké, tudom hogy uncsi, de akkor is ez a balkáni sós-kemény-fehér túró (vagy sajt??) a legjobb hozzá,…..
csetel 2010.08.29 19:54:06
@szakállasbácsi:

Maximálisan igazad van.

Mellesleg elkeserítő, hogy mennyien veszik túl komolyan magukat, meg ezt az egészet.

Talán ezért is tartunk ott, ahol...
Skizotéria Szolgálati közlemény 2010.01.17 16:31:43
Fixálódott az időpont az RTL-en. Fényeske 19-én kedden reggel 7-9 óra között kerül adásba a Reggeli című műsorban. Akit érdekel, ott megnézheti élőben, mit hoztak ki az Attilával készült riportból.A véleményeket persze kíváncsian várjuk!..
csetel 2010.01.19 08:56:17
@Skulo: Igazad van, ez is oka lehet. Míg fogalmazódott bennem a komment, meg is fordult az agyamban, hogy az adásmenetet ismerve, ugyan elolvashatott volna egy-két cikket a témában, de aztán elkapkodtam az elküldést.

(Ha más nem is igazolja "szőkenőségemet", az az, hogy gyorsan csináltam egy csetel64 reget, pedig már volt egy csetel-es indapassom. :-) Erről ennyit. Most már nekem is kettős személyiségem van.)

De visszatérve az általad leírtakhoz, maximálisan egyetértek azzal, hogy ha csak kevesen is, de "megvilágosodnak" - már akkor is megérte.
csetel 2010.01.19 09:27:54
@fényeske: Ebben nem nagyon értünk egyet. Ha Ti napok óta tudjátok, hogy mikor kerül adásba, akkor ezt ő is tudta. Lehetett volna ideje rá. De ezen kár vitázni.

A lényeg, hogy összességében korrekt, figyelemfelkető volt. Hátha a riport és a beszélgetés megindít egy olyan folyamatot, mely során nyiltan, tabukat döntögetve lehet beszélni a témáról, a gyógyulásról, hozzáállásról.