Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halljakend

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
halljakend 2010.07.02 14:52:44
Az egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért meccse a szombat esti, Las Vegasban tartott UFC (Ultimate Fighting Championship) 109-nek Randy Couture és Mark Coleman összecsapása volt, több okból is. Egyrészt még sosem állt ki egymással az UFC dicsőségcsarnokának két tagja, és ők…..
halljakend 2010.02.07 16:36:32
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: "46 fele szeretnek igy kinezni, mint a kuzdo felek."

Én meg nem :)
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
halljakend 2010.01.27 22:36:09
@standup: "A váll oké, de engem az tart vissza, hogy a mellkasomra szűkmarkúan kiosztott zsírt nem égeti-e le?
Ebben mi a tapasztalat?"

Nagyon jó észrevétel. Azt bizony égeti rendesen. :( És nekem sem volt sok eredetileg sem.
Én most megyek egy kisebb szilikonért a plasztikai sebészhez, korrigáltatni a hiányosságokat, mert már tényleg túl kicsi.

De mit tudom én, lehet, hogy nem mindenkinél van ilyen hatással, lehet, hogy csak nálam alakult így. Olyanról viszont hallottam, hogy a testépítő csajoknak el szokott tűnni a mellük, és nekik bizony kell a szilikon.
halljakend 2010.01.27 22:44:56
@standup: Amúgy tényleg, hány kiló vagy? Mert lehet benne valami, hogy minél több, annál nagyobb a terhelés a mellizmodon a fekvőtámasznál.
halljakend 2010.01.27 23:40:47
@boibo: "kicsit feszesebbek lesznek alatta a mellizmaid, az még meg is emeli őket -> optikailag nagyobbak lesznek (minden esetre: kackiásabbak! :) )"

Én is részben ezzel a hátsó szándékkal fogtam bele :)
A pár nappal ezelőtti krav-magás vitakezdeményhez jól passzol ez az írás, ami a jó rég beharangozott Marc MacYoung-sorozat első darabja. Itt az eredeti, alább a saját hevenyészett magyarításom, amit a könnyebb befogadhatóság (dehogyis: inkább a sok-sok kattintás, haha) miatt…..
halljakend 2010.01.19 01:46:49
@Hybris: én is lány vagyok, és azon gondolkodom, hogy milyen edzésre járjak. Én már alapból viszolyogtam a mesés kelet misztikumától, az ilyesmi nagyon hidegen hagy, valami gyakorlatias dolgot keresek.
Egyszer voltam egy Krav Maga edzésen, egyáltalán nem kell félned, hogy ott égni fogsz. Úgyis béna leszel, mert te vagy a kezdő. Ettől szerintem nem kell félni.
Fekvőtámaszoztatás nem volt azon az egy edzésen, amin én voltam.
Az erőnlétem sajnos nekem (is) pocsék, mozgásmentes életmódot élek, az edzésen meg túl sokat ugráltam, és nagyon kidöglöttem tőle :) Régen, sok évvel ezelőtt úsztam meg keményen :) fekvőtámaszoztam is, de az már igencsak régen volt.
halljakend 2010.01.19 13:12:04
@Hybris: Hát szerintem csak lustaságból nem mentem vissza, mert nagyon kidöglesztett az első edzés :) Mondta is az edző, hogy túl sokat ugrálok, ki fogok dögleni, és úgy is lett. Szóval az én hibám :) De egyébként jó volt, jófej és szimpatikus volt mindenki.