Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anya1112

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban készítettem egy felmérést ahol az volt a kérdés, hogy hogyan, milyen módszerekkel neveljük kamasz gyermekeinket? Érdekes válaszok érkeztek...Az tény, hogy a kamaszokkal nagyon nehéz. De vajon, mi lehet a megoldás? A kamaszok nem hallgatnak senkire! Vagy mégis? A kamaszoknak…..
anya1112 2010.01.19 01:17:59
Üdv mindenkinek!!
Véletlen tévedtem erre az oldalra végső elkeseredésemben.
Sokféle vélemény,eset,önbírálás,talán tanács van itt.
Nagyon sokat gondolkodom mit ronthattam el.4 gyerekem van a legnagyobb 15 éves elmult.A legkisebb 2 éves.
Barátként viselkedem a gyerekeimmel,Ugy érzem megvan mindenük,szeretem őket,ami a legfontosabb,és van fedél a fejük felett puha ágynemű játék hegyekben,étel amit csak szeretnének.Csak velük foglalkozom,reggeltől estig.Játszunk tanulunk,kirándulunk,és mindent meg lehet velem beszélni,a párommal is,attól függetlenül hogy ő az első 3 fiamnak nem az édesapja,de ugyanúgy szereti őket,mint a közös kislányunkat.
Kérdezem én egy ilyen körülmények között élő gyerekkel hogy fordulhat elő hogy azt se lehet elhinni neki amit kérdez,csavarog,nem megy el az iskolába.Még ezért se szóltam semmit.Próbáltam leülni és megbeszélni
vele,hogy ez így nem jó,ő a nagyfiú példát kéne mutasson öccseinek.Tanulni kell,mert úgy ér el az életbe valamit.
Nem használt semmit.egy nap nekiment a páromnak ököllel.szédszedtem őket,újra leültünk,és elmondtam ez így nem vezet sehova,beszéljék meg.ugy gondoltam sikerült.
De sajnos csak egy ideig .
Ha megkértem tegye el az ágyneműjét a válasz csak annyi volt "És ha nem??"
Aztán már szólni sem mertem,nehogy baj legyen.Pszihologushoz jártunk,család gondozóba,meg minden felé,megoldás nem volt.
Ma már oda jutottunk hogy újra nekiment a páromnak,csak azért mert megkérte kapcsolja ki a tvt a szobába,és jöjjön ki a nappaliba.Csúnyán visszaszolt,szó szót követett,és ütött.Párom nem ütött vissza,de közölte vele pakolja össze a holmiját,és menjen oda,ahol ezt megteheti.Persze nem volt hova,és este is volt.Felhívtam az öcsémet,és megkértem vigye el két napra még letisztulnak a dolgok.Mit tehetnék??Rettegés az életünk.Nem bírom már.Olyan szinten ki vagyok hogy az étel helyett a papucsot teszem a hűtőbe,és utánna keresem.Köszönöm ha valaki tud némi tanácsot adni.
Ma odáig jutottunk,hogy újra neki ment a páromnak.