Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Delecroa

53 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos kedves blog "hallgatók". Ma több dologról is beszélek nektek többek közt új oldalamat ismeritek meg. 1. Próbált már valaki vagy mobilról vagy tablet-ről normális bejegyzést készíteni??? ( értem itt hogy kép van benne, ékezetes, és külalakja is van...) Megsúgom nem igazán…..
ismeretlen A Mester 2012.11.19 14:02:00
Kedves olvasoim ma bemutatom nektek az n kedvesemet a Mestert.Gyermekkoromban ismerkedtnk meg egy nyri taborban. Sokan nem szeretk volna hogy mi egyut legyunk ezert gyermekkoromban nem is  jottunk ossze  bar titokba meg mindig taplaltam erzelmeket iranta . Sok ev elteltevel ujra fel tudtuk…..
Mai napi gondolat hogy ideje lenne egy albumot szentelni a fogalomnak. A fogalomnak ami maga a Rexlarux Delecroa. Rex= Király, Larux= anyag, Delecroa= Művész. Ezt a becenevet anno még barátoktól kaptam és hát ideje nekik szentelni néhány dalt szóval mostantól ezen fogok dolgozni a H.u.F.…..
Nos ez az 51.posztom szóval tessék pezsgőzni mert ez nagy szám ám. :-)  Mikor kezdtem ezt a blogot gyanítottam hogy majd ez is meg…..
Mikor azt vártam hogy egy jó barát nem fog ellenem fordulni semmilyen szinten becsapott mennykő... A litániák mögötti ember véleménye megváltozott mikor kérésemnek ellent téve körbe nézett olyan helyen ahol nem lett volna szabad. Olyan szavakat olvasott és halott melyek szerinte…..
És ím egy téma ami igen csak érdekes. Bizalom a neten. Ma rám bízta valaki az accját egy közösségi portálon és azért eléggé megterhelő hogy csak bizonyos alkalmazással kell foglalkoznom de mind eközben villog a jelző hogy ennyi majd ennyi majd ennyi a bejövőlevelek/értesítők.…..
És íme holnap koncertóóóó... Igen bennem van a para mert tavaly Szeptember 3.a óta nem léptünk fel és hogy is mondjam.. PARÁZOM!!! Szokásaimhoz híven fogok felkészülni az estére de azért nem viszem túlzásba mert két koncert lesz egy este alatt amiben gitározom és énekelek…..
Először kezdem magammal. Szóval elég az hozzá, hogy végül is a megfáradt tanulóból "letámadt" tanuló lett, ugyanis az exem összerakta a kicsi fejében a dolgot, hogy miért is akarom én pont őt, pont este áthívni magamhoz. Összesen 2 film ment le a dvd lejátszón. Az elsőt végig…..
   Hát üdv annak ki még olvassa ezt a blogot. Igen az elmúlt három hónapban nem voltam aktív körülbelül semmilyen szinten bár ha úgy vesszük igen csak nem posztoltam... Nos fejetetejére állt minden. Após pajti és Anyós koma már engem nem komál így nincs pajtizás :P de…..
Ma elolvastam egy blogger irását és mondthatni értem a szerelmi problémát, na jó persze nem annyira részletesen de azt hogy mit érezhet... Tudom a laikusok most nyögnek hogy "dehogy tudja..." de felhívom a figyelmet a korábbi bejegyzésekre. Nos ez a hét sem volt unalmas…..
Üdv néktek ismerősök és ellenségek. Eltelt egy kis idő mióta nem írtam de jó látnom hogy ez alatt semmi nem változott :P  Nos mára lényegében három gondolatomat hoztam nektek. 1. Néha a legnagyobb veszteség adja a legnagyobb ajándékot. 2. És újra ismétli magát a…..
Nos mint előzőben említettem már a Ring egy élet forma és ti csak azt látjátok amit látni engednek... De nézzük meg a Ringi nyúl legendáját és az isten adta új vallást a kuplikot és azt is mikor egy parkoló őr egy műanyag szalag tartó oszlophoz imádkozik mert "az az ő…..
Minek után a ringről még készül az át fogó értékelés és kielégítőképpen megfogalmazott érces jellemzés így addig is csak hogy tudjátok élek mesélek. Pite! Ki is az a pite? Pite egy lány akit megismertem és kiderült hogy nem nagyon férünk egymás miatt a bőrünkbe. Igen…..
  HRing  Security egység élete. Ti azt látjátok hogy a magyar nagydíj megy körbe és minden flottúl alakul, de kik azok akik dolgoznak ezen?? Hát mi a háttér stáb… A parkoló és kapu secu igen csak érdekes. 12 óra álldogálás és nuku a versenyből de mégis kint…..
Erik azzal amit tett csak elérte hogy újra tudatomra hozza szeretem Macskás Boszit akár mennyire most egy undorító embert vett maga mellé ZuWraith személyében... Szeretem és nem bírom nélküle... Lett volna személy aki segíthet de ő is el pártolt... Most ZuWraithra kegyetlen sors…..
A barátoknak hogy én pótólható vagyok... Lássátok a mai buli...Mindenki másnak: NINCS IGAZ BARÁT!!! Jelenleg ennyit látok.... ..
Elkövettem egy nagy hibát… Mit egyet többet, de most csak az elmúlt egy hétről van szó…         Hibáim sorban: 1: Szerelembe estem egy lányba. 2: Nem tudok lassan kapcsolatot építeni. 3: Sajnos türelmes és békés ember vagyok.…..
Nos sikerült valakinek tönkre tennie engem is és a vicces hogy mikor éppen újra kezdtem építeni mindent jött egy lány és mindent romba döntött…  Ültem a szemét kupac tetején egy doboz gyufával és játszottam.  Majdhogynem megégtem de az utolsó pillanatban a…..
 A napokban búcsúztam mindenkitől és ezt többen nehezen fogadták.Igen kedves olvasó véget ér valami... Ahogy eme blognak vége lessz úgy a létnek is... Igaz ez a blog nem sokkal elötte ér véget. Az ok hogy mért is vagyok ezen álás ponton? Nagyon egyszerü... NINCS SEMMI AMI ITT…..
Sajnos most is azon jár az eszem hogy este koncert és nincs erőm hozzá... Próbálok kitartani de ez csak gitár és mikrofon... Erőó nélkül sehova nem lehet kiállni úgy hogy nincs erőd mert mindenhez erő kell és megkell találni azt ami tovább visz... Nekem lenne ha ott lenne és…..
Mint hihető volt én sem vagyok akkora szent mint hinné bárki. Igen nagyhibát vétettem és igazából az egész életemet tönkretettem. Megcsaltam a szerelmem és az indok hülyeségnek tűnhet de levezethető. Félek attól hogy engem valaki annyira szeressen mint Ő. Jelen…..
 Megint kellemesen nézem ahogy egy szar kupac alján ülök és csak vagyok… Magam sem értem hogy kerültem ide de amint fel álltam a szarból és felmáztam a dombra visszazuhantam a szarba de a vicc hogy egy újba… Egy következőbe! Kész vagyok idegileg mert nem telik el…..
Hooked up Fool: Akasztott bolond Nos ez a kifejezés számomra több mint szavak egymás után, vagy betűk értelmes sorrendben. Ez egy vers, egy érzés, egy dalom de nem az a „ egy a sok közül” fajta. Ez az a „A DAL”!!! De most ez egy zenekar neve lett és végre…..
Vannak emberek akiknek a neve mindent elárúl és vannak emberek akiknek nem!Ebben a blogban csak olyan emberekről beszélek és írok akiknek a nevét, ha kimondod magyarországon, akkor tudni fogják kiről beszélsz! Minden nagyképüség nélkül ez tényleg igaz, mert országszerte elő…..
R.Delecroa 2011.02.10 18:15:27
Újabb hajnal.  Bátyámmal találkoztam és egy születés napi partyn voltunk. Jól telt a hangulat és egyenest jó volt a társaság.  Attól eltekintve hogy aludtam egy 2 órát összesen kb aktív tag voltam. Haza fele a 907-en kattogtam jobbra-balra. Az ember nagyon tud ám…..