Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killa36

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Mienk a bronzérem 2010.01.20 12:31:00
Gyerünk srácok, húzzunk bele, még nem szeretnek minket eléggé a szocik. Csak a harmadikak vagyunk a listájukon:   Új feladat még figyelemelterelés céljából beépülni a kurucokhoz. Messze még a tavasz, hol a legalja?..
killa36 2010.01.20 23:11:33
@laspalmas: A levél eredeti. Peták és Varga beparázott miután kiszivárgott a második levél is. A Societas irodáján 7 számítógép van, ezért lehet a külömbség a két levél között.
Szenzációs ... húzzunk bele! Irány a Zinternet! Ott győzködjük a Zembereket! Kommentelj, bloggolj a szocialistáknak, gyűjtsd a pontokat, hajts a napi nyereményre (szoci bézbólsapi!), vagy a főnyereményre (Sziget hetijegy)! (Képviselő Funky-ról) Peták Laci, Sociestas…..
Ezzel kell együtt léteznünk a következő két és fél hónapban? Tele lesz baromságokkal az internet? Bármit találunk a postaládánkban, percekig kell mérlegelnünk, hogy ez-e az igaz, vagy az ellenkezője? Most például két pdf fájlt kaptunk, egy köszöntőt Patek Gábortól, a…..
killa36 2010.01.19 00:53:20
Hehh.. Na szép. Megnéztem ki ez a Patek Gábor. Zuschlag féle ifjúszoci bűnöző, Lopcsányék bandájától markolta ki ő is a lóvét: vastagbor.blog.hu/2009/01/22/penzosztas_parton_belul

A Néphazugság szerint pedig Ő lesz a következő Societas elnök. Szép volt fiúk, az ilyenek miatt tűntök el a süllyesztőben, tapsoljatok hozzá!