Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haimanti

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Haimanti 2013.01.22 18:39:50
@haggyadaszt: speciel a Petőfin csak zene megy, ott nincs duma. Amúgy az meg le van szabályozva, hogy hányszor kell híreket mondani, sztem fél óránként, és ezért nem egy rádiót büntettek már meg, hogy nem mondott elégszer híreket...
Haimanti 2013.01.23 20:22:18
@Balt: Nézd, szerintem nincs olyan rádió, amelyik mindegyik igénynek megfelelne. Zeneileg sem. Az egyiken folymatosan ugyanazt a 15 - 20 számot ismétlik. Ma nálunk a Music FM-ment asszem, de mintha ugyanaz az egy szám ment volna egész nap. Így lesznek a "ma slágereiből" agyonhallgatott, "jajj már de unom ezt a szart 25.x-re is" zenék. Mert például baromira tetszk Radics Gigi új száma, de muszáj egy nap 5x leadni...mert így már kezd nem tetszeni. A műsorvezető is ugyanaz a kategória: van akinek tetszenek Hajdú Steve-ék - nálunk az szól, de én nem értem, hogy min nevetnek, de komolyan, pedig állítólag van humorérzékem. Balázsék talán kevésbé borzalmasok, de engem az a műsor se köt le, mert nincsenek témák annyira, amiket megbeszélnének. Én spec Bochkorékat szerettem, és azt gondolom, hogy amin ott viccelődtek, azt nem kell olyan vérmesen komolyan venni, ahogy egyesek teszik. Ők ilyenek voltak. Balázsék meg másmilyenek. Őket is szeretik valakik, mások meg a Mária Rádiót hallgatják. És ezzel sincs baj, úgy gondolom. Engem attól spec a hideg is kiráz. Ezt hivják különböző ízlésnek, így kerek a világ. De felesleges egymást, meg a másikat pocskondiázni. Próbáljunk meg civilizált módon írogatni. Ha Bochkor vagy Balázs elmegy kubikosnak, attól jobb lesz vkinek? Ugyan! Ne mások kárán örüljünk, hanem örüljünk annak, aminek valóban örülni kell :)