Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joke81

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi folyik itt Bostonban utómunka 2011.02.01 05:42:22
 A képeket ez a csoda rosszul jeleníti meg, ezzel most már nem foglalkozom, majd kijavítom. Addig is a kép megnyitása új lapon, vagy kép mentése másként segít és láthatlátok az egész képen, nem csak egy darabot belőle. Ja és az elgépelések is maradnak még egy darabig.…..
  Nahát újra nekiveselkedek az írásnak. Edzettem, bekajáltam, hoztam fel magamnak egy sört (Blue Moon, nekem nagyon bejön http://www.bluemoonbrewingcompany.com/ ez a honlap meg tök jó) és egy helyi rockzenei rádiót hallgatok. Az előzőekből lel lehet szűrni, hogy…..
Mi folyik itt Bostonban cumi 2011.01.28 04:41:47
  Miután 80 percet írtam az elmúlt öt nap eseményeit és 10 percen keresztül próbáltam feltölteni ez első képet a négyből, átkattintottam egy másik fülre itt a menüben és hussss.... el is tűnt minden amit írtam! Pedig időnként szépen kiírogatta az oldal a jobb…..
SzerdaNem sok érdekes történt ezen a napon. Reggeli a szokásos rántotta, kolbász stb... Edzés szerdánként csak délután van, de mivel erre a napra tették a: 'De örülünk, hogy itt vagy, vacsorára együnk meg tíz ökröt' bulit, ezért azt kihagytam. Napközben gyorsan telik az idő,…..
SzombatAz utazás eléggé eseménytelen volt, Párizsban az átszállás miatt 4 óra aktív szotyizás, a Párizs-Boston járaton a nem sokkal mögöttem ülő kb 1 éves kisgyermek kakaszaga tette feledhetetlenné az egészet. Ami jó volt, hogy Párizsban a leszállópálya a 8 sávos…..