Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isten tacskója

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
Isten tacskója 2018.12.17 18:36:19
@Körömcsiga: öööhahhhha hhahhha havi 3 millióért bazdmeg.
UPDATE: A lentiekre reflektálva Hajós András a Facebookra kitett egy posztot, amiben ezt írja: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Sztárban Sztár infó nem a borsblikktől van, és a forrása leellenőrzött, de ettől még simán át is verhetett.   Epheszoszi Hérakleitosz azt mondta már jó régen,…..
Walter White és Gustavo Fring epikus összecsapása után a Vince Gilligan vezette stáb rendkívül bölcs döntést hozott, mikor a szintlépés, egy újabb, félelmetesebb ellenség bevezetése helyett az elegáns fináléra voksoltak. A sorozat készítői már a kezdet kezdetén ígéretet…..
Vöröshajú lányok Gemsie 2013.09.24 07:34:00
..
Isten tacskója 2013.09.24 20:36:20
@álfirkász: impotens vén fasz lettél, ez van...
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
Subba Subba art: Kezed a csajod 2013.08.15 12:40:04
Keisuke Jinushi így számol le a magány kínzó érzésével mindenféle közösségi oldalon. Csinálj ál-barátnő kezet a bénábbikból és indulhat a faszverés kattintgatás: Végül is...
Isten tacskója 2013.08.15 16:35:39
Subba Ferenc pápa gourmandkodik 2013.08.14 17:21:23
Először elismeri a melegeket, aztán megeszi a fikát. Ő az én emberem! Cink.hu ..
Isten tacskója 2013.08.15 16:25:50
Subba Balaton Soundos élmények 2013.08.14 16:08:46
..
Subba Na, ki van a képen? 2013.08.12 22:05:23
Isten tacskója 2013.08.13 20:04:14
Dina Goldstein fotóművész megunta a nyálas mesék karaktereit amikor a kislánya elkezdett érdeklődni a kedvencei után és összedobott egy fotósorozatot amiben valódi problémákkal küzdenek a…..
Isten tacskója 2013.08.08 18:50:21
Drága Kocsis Máténk! Te, aki kiegyensúlyozott médiánk féltve örzője vagy. Igencsak felhúztad magad midőn tudomást szereztél ama borzalmas skandallumról, hogy pár napja a Sanoma médiavállalat vezetője - nevezetesen Szabó György - összeröffent egy budai étteremben más…..
Egyre többen hangoztatják, hogy a magyar rendszerváltás még korántsem ment végbe. Én azoknak a táborát erősítem, akik szerint az igazi rendszerváltás abban a pillanatban következik be, amikor a társadalom általános szemléletmódja is megváltozik. Ebben természetesen sokat…..
Isten tacskója 2013.08.06 09:41:29
@prolee: ez teljesen igaz, annyival kiegészíteném, hogy az elmulasztott állami ellenőrzéseket már nemigen lehet helyrehozni, vagyis Orbánnak és a kormányának nagyon szűk a mozgástere, és mindenképp a józan, dolgos, éppeszű polgárok adóiból fognak fizetni!
Ez volt a terv annó, amikor az államba épített ügynökök nem hoztak megfelelő szabályozást, direkt, mert ez volt a cél, hogy még a józanabb ítélőképességűektől is elvegyék (adók formájában), amilyük még van, letaszítva 1-2 millió embert az alsó középosztályba, a munkanélküliségbe, hogy aztán könnyebben lehessen rajtuk uralkodni, hiszen reményvesztettek. Ha a mostani kormány nem csak ezektől a józan gondolkodásúaktól próbál elvenni, hogy a BANKOKAT kihúzza a szarból, vagy a devizahiteleseket, akkor rögtön jönnek a szankciók! Nem egyszerű helyzet az biztos. De szerintem a baj már megtörtént, most már csak max. lavírozni lehet, Magyarország félig-meddig már nem szuverén állam.
Isten tacskója 2013.08.06 09:58:46
@csavari: Ez így van. A "szabad verseny" ideája árnyék a falon, mindig is az volt, mindig is az lesz. Ideológiákat kell minden esetben szállítani, hogy a hazugságokat igazságoknak tüntessék fel. Ha ez megvan, lehet uralkodni.

"A Tudományos Akadémia a kormányzattól a következõ, az államfõ aláírásával ellátott, szigorúan titkos, csak az elnök által felbontható átiratot kapta:

Megrendelünk Önöknél hazugságszisztémát, amely a jelenlegi nehéz körülmények között az állam kormányzását az eddiginél biztosabb alapon, s így nagyobb sikerrel lehetõvé teszi. A javadalmazás összegét és a fizetési módozatokat Önök állapítják meg, feltételeket a kormányzat nem szab.

A modern állam hazugságtechnikája rendkívül primitív, és a mai idõknek többé egyáltalán nem felel meg. Kétségtelenné vált, hogy az a Goebbels-féle módszer, amelyben a kormányok annyira bíztak, nem bizonyult eredményesnek. A módszer elve, hogyha bármely tételt sokszor és sûrûn, nyomatékkal, erõs hangon, fenyegetve és jóindulatúan, kedvezõ színekkel és bizonyos elõnyöket kilátásba helyezve hangoztatnak, ebbõl a tételbõl egy idõ elteltével az államnak szolid bázisa, vagyis úgynevezett igazság lesz."

Hamvas Béla
A Die Antwoordnak mindig sikerül valahogy felülmúlnia önmagát, ezt tették most is az új klipjükben. A tavaly az egyik kedvenc videónkat készítő dél-afrikai formáció a Cookie Thumper című dalhoz forgatott egy meglehetősen bizarr kisfilmet. Ebben Yo-Landi énekesnő egy árva…..
Isten tacskója 2013.06.20 11:42:36
 A DopeManTéVének adott interjúban az olimpikon őszintén bevall. Ezt néminemű DopeMan stand up komédiával fűszerezzük, hogy jobb legyen a napotok avagy, hogyan ne engedjük szóhoz jutni az örökírónőt a saját könyvbemutatóján...:D      ..
A héten volt 9 éve, hogy útjára indult a Facebook, amit lehet szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy megkerülhetetlen szereplője lett sok százmillió ember életének. De vajon ki volt az első tíz ember, aki regisztrált a közösségi oldalra és mit csinálnak most? Mielőtt…..
Isten tacskója 2013.02.07 14:11:06
@TheRminator: nem "jelentősen túlsúlyban vannak", hanem konkrétan mind zsidó. :-)
Isten tacskója 2013.02.07 14:18:49
@Túl Hosszú Captcha: Szerintem igen (kár hogy nincs kép), a Manuel az szefárd,Chris Hughes és Colin Kelly kevertek, nem tiszta vér... a többiről nem érdemes bizonygatni mert egyértelmű :-D
Az a baj, gyerekek, hogy ahogy a korszakok-kormányok változnak, úgy változik folyamatosan a múlt is. Hősökből bűnbakok lesznek, forradalmárokból csőcselék és fordítva. Sajnos '56 is azon sajnálatos történelmi események közé tartozik, amelyeket képtelenek vagyunk tiszta fejjel…..
Nyilvánvalónak kellene lennie, hogy semmi, de abszolút semmi nem fontosabb a társadalom számára, mint a család tekintélye és struktúrája. Legalább az emberek fele, fiatalok vagy idősek, állandóan függ a családtól, és mindenki függ a családtól legalább élete egy szakaszában.…..
Isten tacskója 2012.10.03 16:31:13
@Vel: tökéletesen látod a dolgokat! Új elit, keresztény felső jobb-közép osztály nyivogása a családi modellről. Olyanok tollából (szájából), jó hangzatosan, akik havi 680 000 Ft vissza nem térítendő illetményeket vesznek ki a közösből, akiknek a vagyona olyan hatalmas a 7 000 000 magyar állampolgáréhoz képest, hogy azt nem tudjátok elképzelni. Ezek a mindenkitől és mindentől abszolút független (max. a náluk hatalmasabbaktól, gazdagabbaktól függő), önjáró, individualista, énközpontú, basáskodó, a valóságtól teljesen elrugaszkodott és lassan ténylegesen el is záródó réteg képes ilyen bornítt, kb. 100 éve nem aktuális agymenéseket leközölni. Mindezt Magyarországon egy egészen sajátos keresztény-konzervatív mázzal nyakonöntve, mások életéről döntve napról napra elhatalmasodó elmebajjal a szemükben. Hihetetlen de mégis itt vannak a nyakunkon és aki ma mást mond, ír vagy gondol, arra mindenféle bélyeget sütögetnek (liberális, baloldali, idegenszívű, zsidóbérenc, kommenyista bolsevig gazember)
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
Isten tacskója 2012.07.04 13:10:23
 Toporzékoló kétéves a közértben sikítva követeli a csokikát?Rosszalló tekintetek, fejcsóváló nénikék. Anyuka jó esetben pironkodva a "szégyenen", próbál beszélni a gyerek fejével, rosszabb esetben odaadja a csokit, legrosszabb esetben üvöltözve legazemberezi,…..