Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MEISE #2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még két bajnoki forduló van hátra – kinek-kinek persze kicsit több az elmaradásoknak és előrehozásoknak plusz későbbi bekapcsolódásoknak köszönhetően vagy éppen kevesebb a szabadnapok miatt – plusz az MK döntő ebből a szezonból. Ezt a pontot, és a szusszanásnyi…..
Hétvégén egy roppant rafinált fordulóval nézünk szembe, melynek értelmezése történelmi előismeretek nélkül gyakorlatilag nem lehetséges. Ekkor ugyanis egy felelőtlen kézlegyintéssel elintézné mindenki, hogy na ezen a hétvégén nem érdemes meccsre menni, majd balga módon…..
Egyetlen ember van széles a mezőnyben, aki elmondhatja magáról, hogy minden világbajnokságon képviselte a nemzeti színeket: örökös gólkirályunk, a magyar válogatottsági rekorder, a nemzeti csapat 10-ese vagy 66-osa: Nádor Krisztián. Korábban már nyilatkozott nekünk, de a…..
És akkor egy kis rock ’n’ roll. Sokat gondolkoztunk, hogy mivel is kezdjük, annyi lehetőség van. A megváltás egy ismerőstől jött, aki felidézett számunkra egy korábbi veszprémi meccskrónikát Kurd (#13) tollából (érdemes böngészni a csapatok oldalait:) ):…..
Jó reggelt blogolvasók! Mindenki beért a munkahelyre, és hozzálátott a napi teendőkhöz? Index, Origo, Fórum, e-mail, wiw, stb., stb., és végül a Floorball, Foci Rock ’n’ Roll… ;) Az uborkaszezon alatt nem tehetünk mást, mint visszapillantunk az elmúlt szezon…..