Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pothos

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy zseniálisan szép ausztrál pékség (D. Chirico, Carlton, Ausztrália), ahol a dizájn nagyszerű összhangban van a mondanivalóval: egyszerű, természetes, míves anyagokból kiváló eredmény. Épp úgy, mint - gondolom -  a termékeiknél. [Ettél már Michelin-csillagost egy…..
Subba Eközben Amerikában 2012.11.23 15:20:15
hálaadás után jön a hires black friday....micsoda móka!   thx ábr ..
Subba Sly, a legnagyobb király! 2012.10.28 14:33:11
Szerintem teljesen felesleges kifejteni, hogy miért,( Rambo / Rocky ) mivel hogy ő egyszerűen az! de pl. az hogy így tartja magát majdnem 70 évesen, vagy hogy az új filmje is jónak tűnik....... ..
Subba STOHL IS BACK 2012.10.27 21:35:30
Szeretettel várjuk azokat a műalkotásokat, amik Stohl visszatérését dolgozzák fel. (Éppen most parádézik, mint James Bond az RTL-en) A nevem Ci. Bu Ci. ..
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
Pothos 2011.09.29 15:56:48
@Tschöppy: Ma vettem meg Hobotól a Merlint, 1.29 euro elvileg, de 573.71 Ft-ot vett le... Érdekes a váltás, nem is tudom, ha ez így megy, akkor többet semmit nem veszek ilyen aránnyal.
Pothos 2011.09.29 16:13:57
@blackdogone: Á, értem... köszi, akkor nyomulok vissza, veszek még néhány dolgot... :)

Érdekes, hogy nem találok egy Ákos albumot sem, LGT-t sem nagyon, csak angol nyelvűt, Eddának sincs se híre, se hamva, na de csak felrakják majd ezeket is. :)
Ma beújítok, ez alkalommal a szokásos háztűznéző sorozatunknak a két legyet ütünk egy csapásra verziója jelentkezik. Az irányt észak felé vesszük, és két helyre kukkantunk be: egy holland stylist, Anouk B szinte csak fekete fehérből álló minimalista színskálájával egy…..
Még tavaly augusztusban írtam egy posztot arról, hogy bizony a BKV-nak is van hajójárata, ami elvileg menetrend szerint közlekedik Budapest környékén, és pont olyan megállókba áll be, mint a buszok: tömegközlekedés ez a vízen. Egyúttal búsongtam is azon, hogy a jó alapötlet…..
Sokak szerint az Appril Project koreográfusa egy külföldi csapattól koppintotta iskolás sikerszáma ötletét. Az előadás kitalálója tagad. Míg a Csillag születik zsűrije szerint táncukkal új műfajt teremtettek, addig a netes közönség úgy véli, az ausztrál Got Talent című…..
 Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy még hány bőrt tudnak lehúzni erről. Ez is lassan kezd olyan lenni, mint az Anakonda filmek, meg ilyenek.  Van egy állatfaj, amin kísérleteznek és persze az ő agyukban megtalálják a gyógyírt a rákra vagy az AIDS-re és muszáj…..
Filmdroid Wilde lesz Lara Croft? 2011.02.17 11:47:00
A Paramount a második Tomb Raider film sikertelensége után úgy döntött, hogy a kalandornő - kincsvadász mozis históriája véget ért, legalábbis náluk. A jogokra ugyanis a Warner csapott le és szándékaik szerint nem folytatnák a rivális stúdió által elkezdett kalandot és nem is…..
Egy Spanyolországban élő, dán házaspár kéróját szabta újra a közelmúltban a Norm Architects. A felújítás során azt a célt tűzték ki, hogy a sokat utazó, koppenhágai lakását csak ritkán használó párt egy hotelszoba egyszerű kényelme, illetve némi otthonos érzés is…..
Ma kezdik el Európában is árulni az új modellt, Handrás ezért aztán immár hivatalos sorbanállóként úgy döntött, hogy az iPad után az iPhone 4-re is vár egy kicsit. Legutóbb New Yorkban nézte vagy egy napon át, ahogy a nagymutató újra és újra megtesz egy kört, most Párizsba…..
Pothos 2010.06.24 08:21:59
Mindig különleges alkalom, amikor egy magyar csajt tudok megmutatni nektek, hiszen mégiscsak nálunk vannak a legszebb lányok, ráadásul sokkal izgalmasabb ugye az az alma, amibe akár bele is haraphatnánk, mint ami az óceán túlpartján van, üvegbúra és lézerfegyveres őrizet alatt,…..
Pothos 2010.01.18 19:04:58