Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomaszendvics

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a legnagyobb botrány az, hogy napok óta nem járnak a buszok és a villamosok, és még remény sincs arra, hogy hamarosan visszaálljon a rend. Hülyék párbeszéde ez. Egyik oldalon a sok behergelt buszsofőr követeli magának az extrawurstot a másikon a dilettáns, sunyi…..
Szükség van rájuk, ezt továbbra sem vitatom, mert különben ellepik az autósok maradék, babakocsival amúgy is használhatatlan járdákat is, kiírtják a füvet - már ahol még maradt -. Mindemellett mint hivatalos közfeladatot ellátó személyeknek, kutya kötelességük lenne példát…..
Ez a nagyon vicces, amikor valaki azért kezd el a lámpánál fenyegetőzni, mert nem voltál hajlandó szabályt szegni az ő kedvéért, mint ahogy Zee75-tel is megesett nemrég. Életemben nem írtam még Önöknek, de most elég. Leírom, mennyire felháborít néhány ember…..
Piroslap Miért vagyok szocialista? 2010.01.09 12:06:00
Szerintem nem tévút a baloldaliság. Bár sokan nem értik pontosan, és tévesen értelmezik. Szocialistának lenni annyi, hogy segíteni másokon, rajtad is! Az emberek tény, hogy nem azonos képességekkel születnek, de nem is azonos anyagi és társadalmi feltételekkel indulnak el az élet…..
Tomaszendvics 2010.01.18 18:24:42
@Rocky: Hát, ha hat-nyolc évig ültél egy szar kocsiban, amivel csak bajod, gondod volt, nem az az észszerú, döntés, hogy egy másikat próbálsz ki? Vagy veszel egy ugyan olyan szart, hogy tovább szívjál?
A hasonlatod egyébként jó!
 Sem a valutaalap, sem Brüsszel nem fogadná el az Orbán által emlegetett 7 százalékos költségvetési hiányt 2010-ben– Az elmúlt egy évben olyan fegyelmezett költségvetési adatokat produkált Magyarország a válság idején, amelyet ebben az időszakban kevés ország tudott…..